Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Snøhvit og de syv dvergene

Mer info

Balletten Snøhvit og de syv dverger er basert på Brødrene Grimms eventyr, men i stil ligner den på en Disney-film. Musikk til balletten er skrevet av den den polske komponisten Bogdan Pawlowski.

Balletten vil inspirere både unge og voksne publikum. Alle vil gjerne stupe inn i en fantastisk atmosfære som vil være fylt med eventyrlige overraskelser, vakre danser, godt humør og skuespill, fantastiske kostymer og scenografi. Den inderlige kjærlighetshistorien bringer positive og varme følelser til våre hjerter og det gode vennskapet, godheten og kjærligheten vil beseire det onde.

Balletten Snøhvit og de syv dverger hadde premiere på scenen til Taras Shevchenko National Opera and Ballet Theatre of Ukraine i Kyiv i 1975. Denne produksjonen ble fremført også på scenene i Kharkiv, Dnipro og Lviv Det var en av de mest populære familieforestillingene. Vi er spesielt glade for at ukrainske artister, de ledende danserne fra Grand Kyiv Balett bringer dette sjarmerende eventyret til live på scenen i Skandinavia.

Sist oppdatert: 07/15/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt