Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Snakk om: Else Hagen

Mer info
Snakk om: Else Hagen
Dialogbasert omvisning
Onsdag 29. mai kl. 18:30
Museets hovedbygning ved Nidarosdomen
NB!: Begrenset antall plasser. Arrangementet er inkludert i inngangsbilletten.

---

Bli med på et lite dypdykk i utstillingen "Else Hagen. Mellom mennesker", sammen med kurator Ida Grøttum. Med utgangspunkt i teksten "Som et slags mønster", som Grøttum har skrevet i boken om Else Hagen, får vi et innblikk i måten Hagen komponerte bildene sine. Ved å se nærmere på noen av bildene i utstillingen, finner vi både påvirkningen fra kunstneren Georg Jacobsen, men også noe av særpreget til Else Hagen. Og hva er sammenhengen mellom disse aspektene?

---

Snakk om:
Å snakke om kunst kan høres enkelt ut, men er for mange av oss en utfordring – hvilke ord skal vi bruke og hvilke begreper kan vi benytte oss av, når vi skal beskrive et kunstverk, og hvordan dette kunstverket påvirker oss?
Snakk om er en rekke dialogbaserte omvisninger med verksted, hvor en kunstformidler sammen med publikum gjør et dypdykk i verk ut fra et begrep og til slutt utforsker en teknikk i verkstedet. Med Snakk om håper vi sammen med publikum å dele subjektive opplevelser, nye aspekter og viten i fellesskap og skape et språk til å snakke om kunst.
Snakk om er et omvisningstiltak i forlengelse av boken Snakk om kunst publisert av Trondheim kunstmuseum.

Sist oppdatert: 05/11/2024

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt