VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland SOLA

Snillan Du

Overview

Velkommen til konsert i nydelige Sola ruinkyrkje! 

Velkommen til konsert i nydelige Sola ruinkyrkje! 
Gruppen "Snillan Du" består av Amalie Eldnes, Helene Stulien Lauen og Lydia Haugan Helland, som spiller musikk i folkemusikksjangeren.
Amalie, Helene og Lydia brenner alle tre for folkemusikk. De spiller egne tolkninger av tradisjonelle folketoner fra blant annet Rogaland, Agder, Telemark og andre deler av Norge, samt fra Skottland. De vil også fremføre noen folketoner i tradisjonell stil, og egenskrevet musikk inspirert av folkemusikk- hovedsakelig av norsk, og noe av irsk og skotsk. De synger for det meste på dialekt, med noen innslag av engelsk.


Hovedtema for konserten er jul og vintertid. Noen av folketekstene tar for seg gammel folketro, der en blant annet vil høre om Haugebonden som kommer fram i juletider. Konsertittelen "Snillan Du" har vi fra omkvedet til Haugebonden. Tekstene tar og opp tema som sorg, kjærlighet og lengsel, noe som blant annet kommer fram i den egenskrevne sangen; "Amerikabrev".


Mange har et nært forhold til folkemusikk, folkedans og leikarring, og konserten byr på melodier og tekster som kan være kjente og kjære. Det tradisjonelle vil møte modernitet gjennom nytolkinger og egenskrevet folkemusikk. Med dette moderne preget, og element som gjenspeiler hver enkelt musikers musikalske bredde, kan dette være interessant for folk i alle aldre.
Varighet: 1 time 

  • Last Updated: 25.09.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

sø. 15. november 2020 18:00 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Snillan Du
Your Recently Viewed Pages