Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Bamble

Sol Heilo

Overview

Solveig Heilo, også kjent som Sol Heilo, er komponist, artist, musiker, musikkprodusent, designer, kostymedesigner og mye mer.

Sol har gjort internasjonal karriere med bandet Katzenjammer og har spilt for fulle konsertarenaer og på de største festivalene rundt i verden. I vinter var hun også en av syv norske artister som var med i programmet «Hver gang vi møtes». I samtaler rundt bordet og musikalske møter med store kjente norske artister, fikk publikum oppleve sterke opptredener av kjente og kjære sanger i ny drakt.

Torsdag 11. juli tar Sol Heilo med seg alle sine instrumenter og hennes fantastiske band, for å gi oss en konsert vi sent vil glemme! Vi gleder oss!

Wrightegaarden ligger idyllisk plassert midt i sentrum av sommerbyen Langesund. Siden slutten av 80-tallet har Wrightegaarden vært en ettertraktet scene for utendørskonserter i sommerhalvåret, og bortimot alt som kan krype og spille av store og små nordiske artister har gjestet den vakre hagen.

18 års aldersgrense.
Portene åpner kl. 19:00
Ledsager gratis med gyldig ledsagerbevis.

For mer informasjon se www.wrightegaarden.no og Facebook.

  • Last Updated: 15.05.2019
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

to. 11. juli 2019 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Sol Heilo
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad