Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Sol Heilo

Med sin unike stemme og kreative sjel har artist, kunstner og multiinstrumentalist Sol Heilo begeistret oss gjennom en musikalsk karriere de siste 15 årene.

Med sin unike stemme og kreative sjel har artist, kunstner og multiinstrumentalist Sol Heilo begeistret oss gjennom en suksessrik musikalsk karriere de siste 15 årene. Sol Heilo ble først kjent som en del av den store suksessen Katzenjammer, og turnerte Europa og USA gjennom en årrekke med dedikert publikum på kontinentet. I denne perioden, gjennom søvnløse våkenetter i turnébuss på motorveiene, ble tekster og musikk til.
Låtenes tekster ble skrevet både til henne selv og for seg selv. Disse kommer rett fra hjerterota og skal endelig få møte et publikum når Sol slipper sanger gjennom høsten 2024 og inn i vinteren 2025. Allerede i april 2024 fikk man første smakebit med låta «Round and Round».
- Det er godt å være i gang igjen med plateutgivelse, den fungerer som en ventil, som en renselsesprosess, tilfører Sol Heilo, og legger til: I mange år lå jeg våken i turnebussen og hørte motoren dure seg gjennom Europas mange autobaner. I min lille sovealkove tok jeg blyanten fatt og de innerste tankene tegnet seg frem på arket. Nå har de fått melodi også. 


KUNSTUSTILLING & KLUBBTURNÈ: 
Sol har hele sitt liv hatt et like stort behov for å uttrykke seg visuelt som musikalsk. Hun valgte tidlig musikken som sin yrkesvei, men den visuelle kunsten har hele tiden vært med i alle åndedrag. I høst debuterer Sol for første gang som kunster på en offentlig kunstutstilling, der publikum vil få en unik mulighet til å bli kjent med hennes allsidige, eklektiske og uslepne indre verden, som foreløpig kun har vært kjent for hennes fanbase. Hennes trykk blir mulig å kjøpe under konserten. 

Sol tar sin visuelle verden med på en eksklusiv klubbturné i høst. Sol og hennes to musikere – som til sammen briljerer på hele 12 instrumenter! Vi gleder oss veldig til dette!


Billettpris: 450,-
Aldersgrense: 20 år
Dørene åpner: 20.00

Stående konsert 

Sist oppdatert: 07/23/2024

Kilde: VisitGrenland AS

Sider du nylig har besøkt