Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

"Sol og regn og ælt» - Narum med Barokksolistene

Mer info

Femten år på veien, det betyr jubileum og feiring! For å gjøre ekstra stas på både låter og publikum har Narum denne gangen med Barokksolistene under ledelse av Bjarte Eike.

Musikk i Innlandet inviterer i samarbeid med Klang under kuppelen til en uimotståelig aften med Narum og Barokksolistene. Vi kan love at det vil bli både "sol og regn og ælt", med orgelbrøl og rockefot, varsomme strykere, virtuos lekenhet, og samstemt musikalsk magi.


Om Narum:
Søskentrioen fra Toten er i dag veletablerte på den norske visescenen, og med en jordnær visepop på totning med påvirkning fra amerikansk rootsmusikk, traff de den norske folkesjela allerede med debutalbumet "Samma hen du fær". I 2010 vant de Spellemannprisen for oppfølgeren "Ælt som var søkk borte".

Narum har utgitt fem kritikerroste plater, har hatt tung radiorotasjon, og er innlemmet i norske visebøker. Lars Christian er ofte å se på Hellbillies-konserter sammen med sitt myteomspunne Hammond B3-orgel, men i Narum skriver han tekst og melodi i tillegg til å traktere tangentene. Jon Anders er trioens gitarist, og jobber også som produsent i sitt eget velrenommerte studio. Jon Anders har produsert alle Narum-albumene. Benedikte er en erfaren vokalist, hun rakk faktisk å debutere på radio allerede som treåring. Benedikte har ellers mange kultur-hatter, blant annet som skuespiller, fagleder, revyartist og teaterpedagog.

Om Bjarte Eike og Barokksolistene:
Eike er en internasjonalt anerkjent og ettertraktet barokkfiolinist og kreativ samarbeidspartner. Han er kunstnerisk leder for Barokksolistene; europeiske utøvere innen tidligmusikk, håndplukket for anledningen. "It's just old pop music" er mottoet. Eike og Barokksolistene samarbeider ofte på tvers av sjangre, kunstneriske fagfelt og landegrenser.

Sammen har de spilt på slott, pub´er og operahus, de har gitt briter innblikk i egen musikkhistorie i regi av BBC, fornyet Shakespeare, vunnet store klassiske priser så vel som priser for barne- og ungdomsformidling, og ikke minst - de har gledet publikum verden over.

Nå står de på samme scene i anledning Narum sitt 15-årsjubileum.
Dørene åpner 19.30.

Sist oppdatert: 07/08/2024

Kilde: Visit Innlandet

Sider du nylig har besøkt