VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Solenergirevolusjonen og oljelandet

  • Sølvberget bibliotek og kulturhus, Sølvberggaten 2, Stavanger
  • +47 51507465
  • 27. mai 2021
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Utrulling av solenergi i raskt tempo er helt avgjørende om verden skal nå klimamålene. Norge må de neste årene produsere mer fornybar energi enn før. Kan solenergi være en mulighet? Hvordan ligger vi an med bygningsintegrerte løsninger?Det er tema for dette åpne kveldsarrangementet på Sølvberget i Stavanger torsdag 27/5 kl. 19–21 og som er et samarbeid mellom biblioteket, Universitetet i Stavanger og Norsk klimastiftelse. 

Utrulling av solenergi i raskt tempo er helt avgjørende om verden skal nå klimamålene. Norge må de neste årene produsere mer fornybar energi enn før. Kan solenergi være en mulighet? Hvordan ligger vi an med bygningsintegrerte løsninger? Kan og bør det offentlige stille krav om å ta i bruk solenergi i nye og eksisterende bygg? Og: Solenergi skaper mange nye jobber globalt, hvordan kan norske selskaper sikre seg andeler av et internasjonalt sterkt voksende marked? Er solenergi en mulighet for leverandørindustrien? Det er tema for dette åpne kveldsarrangementet på Sølvberget i Stavanger torsdag 27/5 kl. 19–21 og som er et samarbeid mellom biblioteket, Universitetet i Stavanger og Norsk klimastiftelse. 

Program:
Velkommen v/ møteleder Kirsten Øystese, prosjektleder i Norsk klimastiftelse.  

Bygningsintegrerte solceller – et økonomisk konkurransedyktig klimatiltak. Innlegg ved Harald Nils Røstvik, professor, Institutt for sikkerhet, økonomi og planlegging (ISØP) ved UiS og Hassan Gholami, PhD researcher ved UiS.

Hvilken rolle kan solenergien ta i energiomstillingen? Er flytende solenergi en ny mulighet for leverandørindustrien? Hva skjer når det gjelder solenergi i Rogalands- og Vestlandsregionen? Innlegg ved Håkon Person, rådgiver, solenergi og smart grid i Multiconsult Stavanger.  

Veikart for den norske solkraftbransjen mot 2030: Hvordan kan norsk leverandørindustri sikre seg andeler av et internasjonalt sterkt voksende marked? Hvordan kan myndighetene bidra? v/ Ellinor Meling, prosjektleder for Solenergiklyngen.  

Samtalepanel med innlederne – spørsmål fra og samtale med publikum. 

Hjertelig velkommen!

Påmelding 
https://klimastiftelsen.no/arrangement/apent-2c-treff-solenergirevolusjonen-og-oljelandet/

Åpent 2°C-treff: Solenergirevolusjonen og oljelandet

Sølvberget følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer. 

På grunn av covid-19-pandemien må Sølvberget, som ansvarlig arrangør, vite hvem som er til stede på aktiviteter og arrangement. De som deltar, må registrere seg ved oppmøte. 
 

  • Last Updated: 29.04.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

to. 27. mai 2021 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Solenergirevolusjonen og oljelandet
Your Recently Viewed Pages