Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet TYNSET

Solid! + John Ellis

Overview

SOLID! er tilbake med sitt femte album -10 år etter forrige utgivelse og 20 år etter trioen startet!

Bandet Solid! ble årets unge jazzutøvere for nøyaktig 20 år siden, og har holdt det gående siden. På forrige plate, «Visitor» fra 2011, hadde trioen besøk av saksofonisten Seamus Blake, og denne gangen har de fått med den amerikanske bassklarinettisten og tenorsaksofonisten John Ellis, som Solli kjenner godt fra sin fartstid i New York.

På engelsk har man uttrykket «come out of the woodwork», som beskriver når noe kommer fram igjen etter å ha vært ute av syne i en lengre periode. Platetittelen sikter altså til at det nå er 10 år siden SOLID!s siste utgivelse og til at alle instrumentene primært er laget av tre - orgel, gitar, trommer og bassklarinett og at verkene er skrevet for akkurat denne besetningen.

Gitarist Bjørn Vidar Solli står for 6 av de 7 låtene og siden han er svært godt kjent med de ulike medmusikernes særegne kvaliteter gjorde det det mulig for ham å ha hver og én musikers sound og tilnærming til musikken i bakhodet mens han komponerte og arrangerte. Sammen med et komp i verdensklasse blir resultatet en konsert du ikke vil gå glipp av!

Bjørn Vidar Solli - gitar
Daniel Buner Formo - orgel
Håkon Mjåset Johansen - trommer
John Ellis - bassklarinett og tenorsaksofon

  • Last Updated: 14.01.2022
  • Source: Destinasjon Røros
Dates

lø. 5. mars 2022 20:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Solid! + John Ellis
Your Recently Viewed Pages