Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Solnedgangskonsert med Melissa Horn

Mer info

Hun er en av Sveriges største og mest ettertraktede artister. Med sine dype tekster om kjærlighet og relasjoner, har hun rørt et stort publikum med sin musikk i over 15 år.

Det har hun gjort med hiter som "Jag saknar dig mindre och mindre", "Som jag hade dig forut" og "Lät du henne komma närmre".
Høsten 2021 var hun å se i «Så Mycket Bättre», den svenske versjonen av "Hver gang vi møtes", og versjonen av Cherries "Lämna honom" rørte Sverige dypt. Tolkningen ble raskt en radiofavoritt, og er streamet over 20 millioner ganger på Spotify.

Året etter turnerte Melissa med nesten 60 konserter, hvor mange av dem var utsolgt. Publikums respons var fantastisk. Etter flere album som ga både gull og platina, flere Grammy-nominasjoner og topplisteplasseringer, er det fortsatt turneene som betyr mest for Melissa Horn.

Våren 2024 slippes den nye musikken hennes på turné igjen, med en serie intime konserter i Sverige, Norge og Finland. I august kan hun oppleves under 50-årsjubileet til Festspillene i Elverum! Med seg på scenen har hun bandet sitt bestående av Rikard Lidhamn på bass, Magnus Olsson på trommer, Mikael Nilzén og Claes Björklund på keyboard/synth.

Gled deg til en nær og kjær konsertopplevelse med solnedgangen som bakteppe!
​​​​​​_____________________

SAMARBEIDSPARTNERE:
Generalsponsor:
SpareBank 1 Østlandet
Elverum Energi
Østlendingen
Kilde
_____________________

Ønsker du å bli en samarbeidspartner?
Kontakt oss på post@fie.no

Sist oppdatert: 06/19/2024

Kilde: Kulturnett Oppland

Sider du nylig har besøkt