Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark SANDEFJORD

Soloutstilling, ELISE GEGAUFF

Overview

SOLOUTSTILLING - ELISE GEGAUFF
7. mai - 28. mai
ÅPNING 7.MAI KL. 12.00

Galleri ER inviterer til utstilling med kunstner, Elise Gegauff.

Elise har sin kunstutdanning fra University of the Arts London, og viste første gang sine arbeider i Galleri ER, ved sepratatutstilling, våren 2019. Nå kan galleriet ønske henne velkommen med soloutstilling. Elise har et moderne utrykk med nye og tidsriktige teknikker, farger og former.

Hun sier selv: "Mitt arbeid er inspirert av en bakgrunn i film, samt min interesse for astronomi, hvor jeg stiller spørsmål ved representasjonen av det naturlige og menneskeskapte rom og miljø. Jeg bruker fargen svart som en uklar barriere som nekter oss adgang mellom hva vi opplever som et naturlig og kjent miljø for oss. Ideen rundt «sett» fra film og teater kulisser tar jeg også i bruk i bildene mine, gjerne bare som små hint til produksjon. Det kan være noe enkelt som en «green screen» eller «blue screen». Jeg bruker også referanser til «concept art», som er kunsten som er gjort i før produksjonen til dataspill og film, for å gi klienten en visualisering av miljøet som skal bli representert i det endelige produktet. Disse kunstverkene er ofte usett og holdt skjult fra publikum for å gjøre den skapte verden så troverdig som mulig. Disse skapte miljøene opererer på en måte som et bedrageri i kontrast med det eneste ekte rommet, nemlig verdensrommet. Rommet jeg forsøker å skape i mine bilder er uoppnåelige for oss mennesker, men virkeligheten bak dem – avbildet, forestilt eller simulert – er en del av alt vi er." (Elise Gegauff)

Galleri ER gleder seg til å presentere en moderne utstilling med verk av en fascinerende kunstner.

På åpningen blir det enkel servering og bobler i glasset. Elise vil selvfølgelig også være til stede.
 

  • Last Updated: 19.04.2022
  • Source: Visit Vestfold
Dates

ti. 24. mai 2022 10:00 16:00

on. 25. mai 2022 10:00 16:00

to. 26. mai 2022 10:00 16:00

fr. 27. mai 2022 10:00 16:00

lø. 28. mai 2022 10:00 16:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Soloutstilling, ELISE GEGAUFF
Your Recently Viewed Pages