Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark SKIEN

Sommer i Lunden: Almir og Daniel

Overview

Med røtter fra Balkan blandet med skandinaviske elementer, har duoen Almir Meskovic og Daniel Lazar et særpreg uten sidestykke. Begge musikerne har hver mer enn 20 års erfaring med klassisk musikk, og sammen blander de et stort spekter av stilarter og sjangre – alt fra balkanske rytmer og russiske folketoner til Mozart og sigøynermusikk. 

I oktober 2020 nådde duoen et av sine høydepunkter så langt, da de opptrådte på WOMEX Worldwide Music Expo; trolig det største og mest prestisjefylte verdensmusikk- arrangementet i internasjonal sammenheng. Opptredenen på WOMEX ble en suksess og mottok svært gode anmeldelser, i tillegg til å bli fremhevet av det anerkjente magasinet Songlines som en av de mest bemerkelsesverdige opptredenene.

I hjertet av Balkan møtes og brytes musikk og kulturer fra flere verdenshjørner. Folkemusikken Almir og Daniel er oppvokst med har påvirkning fra sigøynermusikk, klezmer, klassisk musikk og alt der imellom. Almir er født i Bosnia og Daniel er født i Serbia, men det var på Musikkhøgskolen i Oslo at de to møttes. I Norge har de har utviklet sitt eget utrykk som får det vakreste ut av både trekkspill og fele, med inspirasjon fra alle tidsepoker. Den fengende musikken får selv de tyngste danseføttene til å riste løs.

Foto: Elisa Bates

Billettpris:
Ordinær: 240

Konserten vil foregå ute ved parken – «Sommer i Lunden». Ved altfor dårlig vær har vi mulighet til å flytte inn.

  • Last Updated: 17.01.2022
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

to. 30. juni 2022 19:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Sommer i Lunden: Almir og Daniel
Your Recently Viewed Pages