Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark SKIEN

Sommer i Lunden: Hilma Nikolaisen

Overview

Hilma Nikolaisens vokal har blitt omtalt som «uanstrengt kul» og sjangeren hun beveger seg i har blitt omtalt som psykedelisk rock.

Hun har foreløpig gitt ut tre studioalbum og hun har vist at hun står fjellstøtt i den norske kulturverdenen. Hennes siste utgivelse, «Heritage» kom i 2021 – en utgivelse hvor Hilma har fått enorm tilbakemelding og har toppet karakterskalaen hos flere Norske musikkanmeldere.

Hilma Nikolaisen debuterte som soloartist i 2016 med albumet «Puzzler». For dette albumet ble hun nominert til Spellemannprisen 2016 i klassen indie. Andre albumet med navnet «Mjusic», kom ut i november 2018.

Hun var tidligere bassist i det popharmoniske støyrockbandet Serena Maneesh, hvor broren Emil er frontfigur. Før det var hun vokalist og bassist i punketrioen Umbrella og har tidligere vært medlem av retropoporkesteret Loch Ness Mouse. Hun har i de senere år også vært bassist for Anne Grete Preus.

Billettpris:
Ordinær: 325

Konserten vil foregå ute ved parken – «Sommer i Lunden». Ved altfor dårlig vær har vi mulighet til å flytte inn.

  • Last Updated: 24.01.2022
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

fr. 8. juli 2022 19:00 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Sommer i Lunden: Hilma Nikolaisen
Your Recently Viewed Pages