Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark SKIEN

Sommer i Lunden: Torgeir Waldemar

Overview

Torgeir Waldemar er en av landets mest kritikerroste artister. Han har blitt nominert til Spellemannspris for sine utgivelser flere ganger, og han har gitt publikum konsertminner for livet – enten med fullt band, eller i solo-format som på denne konserten i Lunden.

«Verden har ikke blitt noe bedre sted. Tvert imot», var Torgeir Waldemars konklusjon etter først å ha servert verden en eksistensiell - og deretter en politisk, rasende plate. I turbulente tider der murer reises og hat spres, hva skulle være hovedbudskapet for den nye plata? Svaret var banalt, men enkelt; Love ble utgitt via Jansen Records i 2020. Torgeir Waldemar har siden debuten i 2014 bemerket seg som en av landets fremste rocka trubadurer. 
Med fullt band møtes man av et øredøvende lokomotiv av et orkester, som uanstrengt veksler mellom å rocke hardt, jamme psykedelisk eller spille gyngende countryrock. Solo blir det ennå mer rom for det nære og såre. Felles for konsertopplevelser med Torgeir Waldemar er at tekstene og budskapet som ligger i bunnen alltid sørger for at nerven han er kjent for er til stede.

Billettpris:
Ordinær: 325

Konserten vil foregå ute ved parken – «Sommer i Lunden». Ved altfor dårlig vær har vi mulighet til å flytte inn.

  • Last Updated: 26.01.2022
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

lø. 9. juli 2022 19:00 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Sommer i Lunden: Torgeir Waldemar
Your Recently Viewed Pages