Dynamic Variation:
Offers
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Ålesund & Sunnmøre Giske

Sommerfesten på Giske

Overview

Verdens beste festival ❤️
Sommerfesten på Giske er landets største spleisefest. Du kan spleise ved inngangen, så mye eller så lite du vil. Det viktigste er at alle er med og bidrar, enten de står på scena, jobber som frivillig eller tar med seg kake og deler med alle.

Sommerfesten er for alle, og selv om øya ikke er så veldig stor, har vi har plass til alle. Vi gleder oss til å dele årets beste dag med deg og mange tusen andre lørdag 7. juli 2018.

Program:
Unge Ferrari
Arif
Sondre Justad
Freddy Kalas
Daniel Kvammen
Sløtface
Fagernes Yacht Klubb
Kristian Torgalsen
Vennebyen
Flere kommer!

Peace, Love & Understanding.

PS!
Gi ditt bidrag til den store spleisefesten allerede nå. Spleiser du på forhånd har du garantert plass på festivalen. Sommerfesten er en annerledes festival: en spleisefest og du velger selv hvor mye du vil bidra med. Det er frivillig hvor mye eller om man vil spleise, men vi oppfordrer alle til å bidra minst 300,- i spleisekassen slik at vi kan arrangere Verdens beste festival også i årene som kommer.

Du kan spleise i døra eller på forhånd. Alle som spleiser får det legendariske spleiseklistermerket vårt med påskriften "Ej he spleisa". Hvis du spleiser på nett kan du ta med kvitteringen din og få et spleiseklistermerke i døra. De som forhåndsspleiser har garantert plass på festivalen. 
Sommerfesten på Giske er landets største spleisefest.

Forhåndsspleis HER 

  • Last Updated: 12.06.2018
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

lør 7. juli 2018 11:00 23:45

See All
Sommerfesten på Giske
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad