Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trondheim TRONDHEIM

Sommerskole - Spillutvikling

  • Skolegata 24
  • +47 74112245
  • 22. juni 2020
  •  /  9:00
  •  /  Price Gratis
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Nord universitet og Senter for fremragende IT-utdanning (Excited) skal igjen arrangere en sommerskole i spillutvikling for barn i Steinkjer-regionen som skal begynne i 6. og 7. klasse!
Sommerskolen gjennomføres fra den 22. juni til den 26. juni, fra 09:00 – 15:00 hver dag.

Det blir avholdt på InnoCamp på Steinkjer, vi serverer lunsj og frukt i løpet av dagen – barna trenger ikke å ta med noe som helst foruten godt humør og en interesse for å lære!

I år skal vi ha fokus på design, funksjonalitet og oppbygging av et e-sport basert spill. Barna vil bruke en del tid på å lære seg hvordan man må tenke når man utvikler et konkurranse-basert spill, samt være med og fullføre et allerede startet prosjekt hvor de får prøve seg på kode og å lage sine egne modeller.

Det vil være veldig greit om barna har litt kunnskaper om bruk av tastatur og forståelse av engelsk - men så lenge alle er ivrige etter å lære så er det fritt frem for å melde seg på!

I år som tidligere så har vi 20 plasser, og prioriterer 10 jenter og 10 gutter i første omgang. Nye påmeldinger som ikke har deltatt tidligere vil også prioriteres.

PÅMELDING

Send en epost til kodeskole@dahle.info for å melde på et barn innen 14 juni. Vi vil sende ut svar fortløpende så fremt det lar seg gjøre.

  • Last Updated: 29.01.2020
  • Source: Trondheim Events
Dates

ma. 22. juni 2020 9:00 15:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Sommerskole - Spillutvikling
Your Recently Viewed Pages