VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland EIGERSUND

Sommerteltet i Egersund

  • Jernbaneveien 2, Egersund, Norge, Egersund
  • 11. juni 2021 - 6. august 2021
  • (3 Upcoming Dates)
Overview

Standup i sommerteltet i Egersund med Kjetil Melkevik, Mohammed Basefer, Ove Martin Mellemstrand, Trond Anfinnsen og Andreas Thorsen

Vi sjekker billetter fra 19:30 (men går fint å komme før).
Showstart: 20:00 - 22:00
Billettpris: 250 kr. for forhåndsbestilt billett
OBS: koster 275 kr. hvis du kjøper i døren
18 års aldersgrense

-------------------------------------

KOMIKERNE:

Kjetil Melkevik har over 450 opptredener i bagasjen i over 50 forskjellige byer og bygder, som inkluderer flere kulturhus, og de største klubbscenene i landet. Han har varma opp for Rune Bjerga flere ganger, og til og med ein gang for HBO sin TJ Miller. I september 2020 hadde han premiere på sitt første soloshow "Fantomsmerter", som ble utsolgt i flere byer. Humoren baseres på hverdagsobservasjoner, one-linere, ordspill, og satire.

Mohammed Basefer, "Bohemen fra Jemen", "ørkenrottå fra Storhaug", har de siste årene satt opp flere show i Stavanger: "To og en halv mann", "Kulturell Appropriasjon", og "I Øst og Vest". Sistnevnte med Thomas Sanne, som han også gjør podcasten "Grenseløs Show" sammen med. Stram skolissene folkens, for når Mohammed kommer på scenen kan alt skje.
Ove Martin Mellemstrand e i fra Nærbø.

Trond Anfinnsen viser oss hvordan det å være lærer er en fordel i standup-faget. Han har hatt publikum foran seg hele tiden, mens nå høster han poeng for humoren sin på kveldstid også. Trond har et finurlig sinn med mye kreativitet som setter ting i perspektiv, som vi andre ikke hadde tenkt på før.

Andreas Thorsen er fra Randaberg og har vært med i Comedy Box i en årrekke. Han er en killer på roast, men i standupen sin er det oftest han selv som ligger på grillkullet. Full av selvironi utleverer han de mest ektefølte skildringene av livets rariteter, både det gledelige og det tragiske. Mest det tragiske. Vitsene er smarte, de kommer på løpende bånd, og tar alltid en uventet vending.

 

** Billetter er ikke refundérbare. Men vi kan bidra med å få solgt billettene dine innbyrdes til andre ved å markedsføre salget ditt. (Dog, ved avlysning fra vår side får man såklart refusjon)

** Endring i line-up kan skje (skjer heldigvis svært sjeldent); vi refunderer ikke billetter grunnet endring i line-up.

  • Last Updated: 24.03.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 11. juni 2021 20:00 22:00

fr. 9. juli 2021 20:00 22:00

fr. 6. august 2021 20:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Sommerteltet i Egersund
Your Recently Viewed Pages