Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Sommerutstilling i Galleri Art To Be

Mer info

Det er klart for Sommerutstilling i Galleri Art To Be, og ni sommergallerister bretter opp ermene og deler sommeren mellom seg med oppsatte vakter!

Fra denne helgen (25. mai) og ut august, møter du denne gjengen når du kommer på besøk:

Ann Helen Heiaas, Berit Adima Hammerø, Grete Kleiven, Elisabet Saksen, Anita Irene Selberg Bekken, Kari Fremstad, Line Elvegård, Hanne Merethe Grytnes og Siv Kristianne Berg Furholm!

De har åpningsfest lørdag 25. mai kl 12 og vil fordele sommeren mellom seg frem til september med vakter lørdager og søndager. En av de tar også vakter på tirsdager og torsdager i juni og august, og kombinerer det med eget atelierarbeide.

Obs! Endrede åpningstider, gjennom sommeren vil det være stengt mandager, onsdager og fredager om ikke annet annonseres på Facebook-siden til Galleri & Atelier Art To Be! Disse damene kan plutselig finne på at de vil ha åpent en ekstra dag en uke!

I juli tar vi ferie alle mann mest sannsynlig!

Ja du leser at de er oppsatt på hver sin vakt, men du trenger ikke bli forbauset over om du finner flere av dem bare som selskap til den som har vakt! Disse damene har det så hyggelig sammen at de gjerne kjører innom galleriet for å ta en kaffekopp sammen og skravle litt!

Sist oppdatert: 05/25/2024

Kilde: Visit Indre Østfold

Sider du nylig har besøkt