Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Sondre Lerche: Patos vin og smaking

Mer info

Alle kjenner Sondre Lerche som sanger og komponist. I 2020 returnerte han til Norge, etter 15 år i USA. Pandemien var på høyden. Det brå og påtvungne temposkiftet viste seg å være noe velkomment; Lerche hadde nettopp gitt ut nok et anerkjent album, «Patience», samt en essaybok, og var på en kreativ og utforskende rulle.

Lite visste han at han snart skulle kuratere en elegant linje med naturviner.

Det hele begynte med den dype, friske rosévinen Patos Luz y Luz som nå er i sin fjerde årgang og ble kåret til en av sommerens beste kjøp av VGs anmelder som trillet en sekser på terningen.

Lerche har utvidet sin portefølje med oransjevinen Patos Maceracion, og Patos Cuvée, en knusktørr cava, også den et samarbeid med Castell D’age i Catalonia.

I fjor kom Lerches første italienske vin, Patos Susucaru, en lys og konsentrert oransjevin laget i samarbeid med naturvinguruen Frank Cornelissen sør i Italia.

Sondre Lerche forteller om sitt forhold til vin, og prosessen med å kuratere naturvin i samarbeid med spanske og italienske vinmakere.

Lerche forteller om vinene i serien Patos og gir smaksprøver.

Velkommen til en underholdende og uhøytidelig kveld om økologisk vinkultur.

Sist oppdatert: 07/18/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt