Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Viken MOSS

Sondre Lerche

Overview

Dørene åpner: 20:00
Konsertstart: 21:00

Nylig slapp Sondre Lerche sin mest forførende og ambisiøse låt noensinne med «Dead Of The Night». Den 10 minutter lange sangen bærer bud om en voldsom, kreativ oppblomstring og utvikling, i kjølvannet av «Why Would I Let You Go», som ble kåret til årets norske låt av et samlet norsk kritikerkorps i 2020. Så ble også «Dead Of The Night» mottatt med tilløp til hakeslepp av både norsk og utenlandsk musikkpresse. Blant annet ga Dagsavisen 6 av 6 og meldte at «en av årets lengste sanger er også en av årets beste», mens Bergens Tidende kalte den «et beist av en låt» og slo fast at det var Lerches beste så langt.

Samtidig med «Dead Of The Night» lanserte Lerche en omfattende turné i Nord-Amerika og Europa, og nå slippes endelig flere konserter i Norge med fullt band. Mer ny musikk er også ventet. Det kan fort vise seg at også 2022 tilhører Sondre Lerche!

«Jeg har lagt merke til at Moss bare blir en mer og mer GROOVY by, særlig på musikk og kunstfronten. Vi har mange gode minner fra Moss allerede, men denne konserten merker jeg vi gleder oss litt ekstra til!»
- Sondre Lerche

  • Last Updated: 07.12.2021
  • Source: VisitMOSS AS
Dates

to. 27. januar 2022 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Sondre Lerche
Your Recently Viewed Pages