Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Møre og Romsdal ÅLESUND

Sondre Lerche

  • Terminalen, Keiser Wilhelms gate 7, Ålesund
  • 22. januar 2022
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Nylig slapp Sondre Lerche sin mest forførende og ambisiøse låt noensinne med «Dead Of The Night». Den 10 minutter lange sangen bærer bud om en voldsom, kreativ oppblomstring og utvikling, i kjølvannet av «Why Would I Let You Go», som ble kåret til årets norske låt av et samlet norsk kritikerkorps i 2020. Så ble også «Dead Of The Night» mottatt med tilløp til hakeslepp av både norsk og utenlandsk musikkpresse.

Blant annet ga Dagsavisen 6 av 6 og meldte at «en av årets lengste sanger er også en av årets beste», mens Bergens Tidende kalte den «et beist av en låt» og slo fast at det var Lerches beste så langt. Flytsonen har med andre ord bare fortsatt for Lerche, etter å ha temmet det utfordrende Koronaåret med sitt tre ganger Spellemann-nominerte album «Patience», og mer utstrakt turnering og aktivitet enn noen annen norsk artist i fjor. Lerche turnerte Norge alene på kryss og tvers, med over 50 solokonserter, mot alle odds. I tillegg delte han gjennom hele 2020 minneverdige konsertopplevelser, blant annet fra egen stue idet landet stengte ned, alene i Emanuel Vigeland Mausoleum, sammen med KORK i Store Studio, samt terningkast 6-forestillingen Patience Extravaganza, som gikk live fra Drammens Teater rett før jul.

Lerche har brukt vinteren på å jobbe med et nytt album, samt ferdigstille barneboken "En Flue Fløy" som utkom på Cappelen i mai. Samtidig har han også lansert vinmerket Patos, som foreløpig består av tre biodynamiske naturviner som har blitt tatt godt imot av både publikum og vinanmeldere. Samtidig med «Dead Of The Night» lanserte Lerche en omfattende turné i Nord-Amerika og Europa, og nå slippes endelig flere konserter i Norge med fullt band.

Mer ny musikk er også ventet. Det kan fort vise seg at også 2022 tilhører Sondre Lerche. Terminalen var dessverre siste konsert vi fikk spilt før andre nedstengning satt stopper for Patience-turneen. Men nå SKJER det! Vi elsker å spille på Terminalen i Ålesund, og teller dagene til vi sees! - Sondre

Dører: 20:00 Show: 21:00 ID: 18

  • Last Updated: 01.12.2021
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

lø. 22. januar 2022 20:00 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Sondre Lerche
Your Recently Viewed Pages