Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Møre og Romsdal ÅLESUND

Soulsisters

Overview

Soulsisters består av:
Eva Kristin Svinø, opprinnelig fra Vigra men bor i Søvik/Gamlem. Eva har lang bakgrunn fra korps og kor og har stor skriveglede både på låter og annet. Ho synger i dag i både Skodjekoret og aChoir.
Reidun Haram Longva er bosatt på Longva og har lang bakgrunn fra korps og kor. Hun har flere musikalske prosjekt på gang og har stor skriveglede på både sang og dikt. Pr i dag synger Reidun i aChoir. 
Mari Tafjord Rødal, bor i Spjelkavik men opprinneleg frå Tafjord. Ho har lang bakgrunn fra korps og kor og valgte Musikk, Dans, Drama på Fagerlia Vgs. Mari deltok også på Sunnmørsposten sin Smule-konkurranse på Terminalen. 
Vivi Jansen er en utflytta Romsdaling, bosatt på Sula. Ho er lidenskapelig opptatt av musikk og sang og også Vivi har lang bakgrunn fra korps og kor. Vivi er i sitt ess når ho får tolke sanger på sin måte. 
Lillian Iversen er oppvokst på Vigra, nå bosatt på Valderøya. Ho har lang fartstid i musikkbransjen, sjanger Country/Rock. Vi snakker egen trio, egne produserte låter, platekontrakt med Mariann Records, hovedvokal på Funkytown bare for å nevne noe.

  • Last Updated: 30.11.2021
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

fr. 4. mars 2022 20:30 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Soulsisters
Your Recently Viewed Pages