Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Specific Moments

Overview

God stemning smitter!
Specific Moments svinger mellom sjangrene pop, funk og rock, og synger om samfunnsproblemer og å se lyst på fremtiden. Med bandets gitardrevne låter, optimistiske tekster, fengende melodier, store spilleglede og lekne humor tar det ikke lang tid før allsangen sitter løst og dansegulvet koker.

Bandet har spilt en rekke konserter med godt besøk og ekstatisk publikum, bl.a på festivaler som Bygdalarm, Tall Ships Races og Djupavikfestivalen, og sommeren 2019 tok de sine første steg ut av landet, med konserter og radiospilling i bl.a Finland og Latvia. Høsten 2019 feiret de EP-slipp med en utsolgt releasekonsert i Bergen.

Under pandemien dro bandet i studio igjen, og nå er de klar med en helt ny og spennende EP! Første singel «Doing all the things» slippes i november. Gjengen lover at de nye låtene setter dansefoten i sving- i ekte Specific Moments ånd, så her er det bare å sikre seg billett og bli med på festen!

Arrangementstidspunkt/konsertstart : 23:00
Dørene åpner : 22:00

Servering :
Alle rettigheter
Aldersgrense : 18 år
Ledsager = Full pris
Varighet; 70 min
 

  • Last Updated: 26.01.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

lø. 19. februar 2022 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Specific Moments
Your Recently Viewed Pages