Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Speidernes Landsleir 2025 - Gjøvik

Mer info

Bli med på Speidernes landsleir i Gjøvik
5. - 12. juli 2025 på Vind og områdene rundt.

Landsleiren er kort sagt en nasjonal sommerleir som arrangeres hvert fjerde år og for første gang skal speiderforbundene i Norge ha felles landsleir. Sommeren 2025 møtes tusenvis av norske og internasjonale speidere på Gjøvik for å bygge leir oppleve fantastiske eventyr sammen.

Her kan du glede deg til store opplevelser, fellesskap, nye venner, sug i magen, svette på pannen, og selvtillit resten av livet. Enten du er i troppen, rover eller leder kan vi garantere god bållukt, hese stemmer og uforglemmelige haiketurer!  <3

Les mer om Speidernes landsleir på landsleir.no 

Bli med som frivillig og kom som du er
En landsleir skjer ikke av seg selv. Hver leir samles tusenvis av ledere for å bidra. Det er vi virkelig stolte av. Men vi kan alltid gjøre plass til flere som har lyst til å gi barn og unge opplevelser som gjør inntrykk og utvikler dem. Er dette deg?

Uansett om du vil være med å planlegge i forkant, bygge leir på arbeidsleir, eller kun være stab under leiruka, vil vi høre fra deg! Vi har behov for alle mulige forskjellige kompetanser, og det er plass til alle - både rovere og ledere. Du behøver ikke ha erfaring fra tidligere landsleirer.

Har du spørsmål om å være frivillig på landsleir eller til rekrutteringsprosessen, ta kontakt med HR.
• Epost: astrid.rossow@landsleir.no

Sist oppdatert: 02/21/2024

Kilde: Visit Innlandet

Sider du nylig har besøkt