Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Spelling Spectacle

Mer info

av Ingrid Berger Myhre (NO)

Hva skal til for at noe skapes? Hva gir mening, og hvorfor? Velkommen til ei leken forestilling med tre sterke scenekunstnere på samme scene!

Dansekunstner Ingrid Berger Myhre er tilbake med et nytt verk om logikk, konsekvens og koreografiske (u)muligheter, skapt i samarbeid med Nicola Gunn og Ida Wigdel. Vi er spente på å endelig oppleve denne trioen av sterke scenekunstnere på samme scene!

Med "hvis, da" som utgangspunkt, utforsker Ingrid Berger Myhre hvordan noe i det hele tatt kan oppstå. Hva betinger det som skapes, og hvordan? Hva må være gitt for at noe skal gi mening, og hvorfor?

I ekte Berger Myhre-ånd spiller Spelling Spectacle på intelligente, humoristiske perspektiver på projeksjon av betydninger, med subtile spark til konvensjoner og forventninger. Denne gangen er koreografen mindre opptatt av hvilken mening noe gir, og mer om hvordan noe oppstår.

Forestillingens tittel, Spelling Spectacle, leker med ord og har en todelt betydning: Spell som i den engelske betydningen “stave” eller “trylleformel”, spectacle som i “et skue” og briller - “noe man ser med”.

Verket hadde urpremiere i 2023, og er blitt vist blant annet på Dansens hus i Oslo under CODA-festivalen og på festivalen Meteor hos BiT Teatergarasjen i Bergen.

Sist oppdatert: 01/08/2024

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt