Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Spidergawd

Overview

Spidergawd har tilnærmet gått under jorda i 2018, men ikke for å hvile. Tvert om! 11. januar 2019 kommer de tilbake med sitt femte studioalbum.

Spidergawd har tilnærmet gått under jorda i 2018, men ikke for å hvile. Tvert om! 11. januar 2019 kommer de tilbake med sitt femte studioalbum, med den oppfinnsomme tittelen "Spidergawd V". "If it ain't broken, don't fix it", som de sier i Trondheim?

Rolf Martin Snustad (Barytonsax) Hallvard Gaardløs (Bass) Kenneth Kapstad (Trommer) og Per Borten (Gitar/ Vokal) har nok engang laget et imponerende album i tråd med Spidergawds unike sound.

Spidergawd I og II var en voksen gjengs lekestue, Spidergawd III og IV er hakket mer seriøse album med mer definert identitet. Spidergawd V er fortsettelsen i gjenkjennelig Spidergawd-stil: New Wave of British Heavy Metal-referansene fra IV kombinert med tyngden fra III.

Kan du høre for deg IV med et aldri så lite røykfullt drag mot Black Sabbath så vil du nok være i nærheten av det som møter deg i starten av 2019, når det nye albumet slippes løs!


I tillegg er Spidgergawd et strålende liveband, noe mange i Stavanger allerede har erfart når bandet tidligere har besøkt byen og Folken.

Event på Facebook

  • Last Updated: 27.11.2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 8. februar 2019 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Spidergawd
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad