Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland TIME

SPIKER

Overview

SPIKER ble unnfanget under særdeles skjerpede forhold på forlystelsesstedet «Venterommet» i Mandal i 2011. Det er vel egentlig ikke så mye mer å si om den saken, men noen mener å hevde at det svingte.. Bandet har hatt utrolig mange kjekke og minnefulle oppdrag siden oppstarten, har spilt på kryss og tvers fra Stavanger i nord til Ny Hellesund i sør, og er kjent for å spille brokk og løstenner på totalt uforberedte tilhørere!

SPIKER ble unnfanget under særdeles skjerpede forhold på forlystelsesstedet «Venterommet» i Mandal i 2011. Det er vel egentlig ikke så mye mer å si om den saken, men noen mener å hevde at det svingte..
Bandet har hatt utrolig mange kjekke og minnefulle oppdrag siden oppstarten, har spilt på kryss og tvers fra Stavanger i nord til Ny Hellesund i sør, og er kjent for å spille brokk og løstenner på totalt uforberedte tilhørere!
Besetning:
Tollef Carlsen - Vokal, gitar
Ørjan Kjos - Bass, kor
Geir Pedersen - Gitar, kor
Tommy Grude - Gitar, kor
Toma - Trommer, perkusjon
Alle medlemmene har lang fartstid fra alskens band og prosjekter fra det ganske land, og kommer normalt fra Ålgård, Sandnes og Kverneland. Må sjekke postkassen og om hus nøklene passer av og til.
På programmet finner man mye lokal og nasjonal (norsk) musikk etter hukommelsen fra Mods, Ingenting, Tønes, CC Cowboys, Dum Dum Boys m.m., krydret med internasjonale «evergreens» fra ´70, ´80 og ´90-tallet.
Stikkord: Allsang, Rock´n´Roll og høy partyfaktor!

  • Last Updated: 01.12.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 3. desember 2021 21:00 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
SPIKER
Your Recently Viewed Pages