Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Støttekonsert: Nettverk etter soning

Overview

God musikk for en god sak. Lørdag 5. oktober inviterer 8 lokale band til konsert på Tou. Bandene som stiller er Longfield & Super Skeleton, Electric Pavement, Valp, Vicereine, Trond Saure, Vrakfeber, Super Soaker og Pur Puré.

God musikk for en god sak
Lørdag 5. oktober inviterer 8 lokale band til konsert på Tou. Bandene som stiller er Longfield & Super Skeleton, Electric Pavement, Valp, Vicereine, Trond Saure, Vrakfeber, Super Soaker og Pur Puré. Bandene stiller gratis og hele overskuddet går til Røde Kors Nettverk etter soning. Tou holder med scene, bar og lokaler. Nettverk etter soning er et sosialt nettverk for mennesker i overgangen mellom fengsel og frihet, en overgang som for mange kan være svært vanskelig. I Nettverk etter soning deltar de i sosiale aktiviteter sammen med frivillige, og får dermed muligheten til å bygge opp et nytt nettverk. For mange er dette viktig for å hindre tilbakefall til rus og kriminalitet.

Det var studioet Coloursound Recordings på Dale som tok initiativ til konserten. Studioet jobber med flere kjente artister fra Rogaland, og ønsket å gi noe tilbake til lokalsamfunnet. Valget falt på Nettverk etter soning fordi prosjektet har sterke lokale røtter og fokuserer på en gruppe i
samfunnet som ofte blir glemt, sier Christian Sjøthun, medeier i Coloursound Recordings og trommis i Longfield & Super Skeleton. Han
oppfordrer alle til å bli med på en kveld med god musikk for en god sak!

 

  • Last Updated: 26.07.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 5. oktober 2019 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Støttekonsert: Nettverk etter soning
Your Recently Viewed Pages