Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Hamar

Stampestuen

Overview

Stampestuen slapp sin debutplate «Brev fra Amerika» våren 2018 til strålende mottakelse. Musikken på platen er basert på gamle emigrantviser fra begge sider av Atlanteren.

Annar By, gitar og sang
Beate Børli Løkken, sang
Jon Brodal, fele
Anders Lillebo, trekkspill

Allerede den første gangen de fire medlemmene i Stampestuen spilte sammen skjønte de at de hadde et unikt uttrykk. Anders Lillebo, Beate Børli Løkken, Jon Brodal og Annar By var alle godt etablerte musikere på den norske jazz-og folkemusikkscenen før deres felles interesse for gammel visemusikk brakte dem sammen. De fant raskt tonen både på og utenfor scenen og bestemte seg for å danne bandet Stampestuen. Sammen arbeider de med gamle viser fra inn- og utland, og forsøker å trekke disse inn i vår tid. Stampestuen ønsker først og fremst å være historiefortellere, og slik gi lytteren et innblikk i de mange skjebnene som skjuler seg bak disse tekstene.
I arrangereringen av musikken henter de inspirasjon fra ulike sjangre som jazz, pop og folkemusikk men forsøker likevel å være tro mot den opprinnelige «sjelen» i visene. Gjennom en innovativ bruk av instrumenter som trøorgel, hardingfele, dulcimer og salmodikon skaper de et spennende sound som presenterer de gamle tekstene på en god måte.
Stampestuens debutplate «Brev fra Amerika» tar for seg emigrant-viser og annen musikk som knyttes til den norske utvandringen til Amerika.

www.stampestuen.com

Velkommen!

Studenter: kr. 100,-
Billetter kan bestilles på Tante Gerda, på scene@tantegerda eller
tlf. 48248741.
Betales i døra med vipps eller kontant.

  • Last Updated: 10.01.2019
  • Source: Hamar Regionen Kultur
Dates

to. 6. juni 2019 19:00 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Stampestuen
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad