Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Porsgrunn

Stand-up: Jason Rouse (Can)

Overview

Kanadiske JASON ROUSE er komikeren som er for rå for de tradisjonelle stand-up stedene - ergo er han perfekt for RiP!

Rockeklubben i Porsgrunn har en stund lekt med tanken om å prøve stand-up på RiP, men har vært enige om at den dagen det skjer, så skal det være en komiker med brodd og baller, ikke en som babler om kjæresten og katten sin. Vi vil bli rystet, sjokkert og utfordret! Stunden har kommet!

"I’m not here to change the world, I’m here to burn it to the ground!" 
JASON ROUSE

JASON ROUSE er en komiker på oppdrag. Oppdraget er å bane veien for et nytt kapittel i stand-up, og han er ikke i tvil om hvordan det skal gjøres. Med sin annerledes, simple og til tider nokså grove tilnærming til tingene, vet han hvordan han skal ta publikum med storm. Han legger ikke lokk på sine nokså eksplisitte og drøye holdninger og meninger, men lar derimot gryta koke over, imens publikum gir seg hen til brutale latterkramper.

Jason Rouse har blitt kalt 'den onde Jim Carrey – bare morsommere', og uttaler også selv: 'Jeg vil at folk etter mitt show skal ryste på hodet, mens de sier: Det er det merkeligste jeg noensinne har sett'. Jason Rouse - aka The Jester from Hell - har holdt på med stand-up i over 20 år, og turnert verden rundt. Blant hans fans finner vi velkjente navn som Dan Aykroyd, Andrew Dice Clay og mora til Russel Peters. 

Gå ikke glipp av muligheten til å oppleve mannen som har vunnet stor anerkjennelse for sitt show 'International Terrorism' blant annet på verdens ledende kunst- og showfestival 'Edinburgh Fringe'.

http://www.jasonrouse.com/
https://www.facebook.com/JasonRouseOfficial/

JASON ROUSE er mer metal enn de fleste komikere, og har tidligere gjort show på metalfestivaler som Inferno og Hole In The Sky i Norge. Og siden denne sesongen er den hardeste, tyngste og mest brutale i RiPs historie er det bare rett og rimelig at JASON ROUSE også gir oss litt rå, ufiltrert humor på tampen av året. Og skulle det ramle inn noen storkjefta folk fra et julebord som begynner å heckle Jason, DA er det bare å dra fram popkornet og lene seg tilbake :)

JASON ROUSE (Can) @ RiP / Sort & Blå Scene
lørdag 15. desember kl 21.00

18 år leg plikt.
Billetter kr 220 inkl bill avg er i salg på Hoopla.

Dørene åpner kl 21.00
Jason Rouse kl 22.00

  • Last Updated: 08.10.2018
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

lø. 15. desember 2018 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Stand-up: Jason Rouse (Can)
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad