VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Stand Up Klubbkveld (Stavanger)

Overview

Pål Rønelv er fra Bergen, og er kveldens headliner.

Pål Rønelv er fra Bergen, og er kveldens headliner. For over et tiår siden vant han en standup-konkurranse på danskebåten, og siden den gang har han kontinuerlig arbeidet steinhardt og utviklet en humor med spot-on observasjoner av det dagligdagse og av menneskets rariteter. Nå er han med å drive Stand Up Bergen, og vi er kjempeglad for at han tar tiden til å besøke Stavanger.

Kjetil Melkevik fra Hundvåg er på sitt 5. år som standup-komiker og er primus-motor i standup-miljøet i Stavanger. Han begynte i Bergen i april 2015 og har nå opparbeidet over 400 opptredener i over 50 forskjellige byer og bygder. Kjetil har varmet opp for TJ Miller og Rune Bjerga, og i 2020 er han aktuell med eget soloshow, "Fantomsmerter", som han i høst har gjort for utsolgte saler. Humoren baseres på hverdagsobservasjoner, one-linere, ordspill, og satire.

Gudmund Husdal er en komiker som har mer fortid enn fremtid. Han har i over et tiår vært toastmaster, 17. mai-taler, lokalpolitiker i Nordhordland, og fant han endelig fram til standup-scenen i Bergen i februar 2015! Gudmund er Mr. Dad-jokes i levende live - full av ordspill og knusktørr humor. Og vi elsker det.

Mohammed Basefer er "Bohemen fra Jemen", "ørkenrottå fra Storhaug", som i de siste årene har satt opp flere show, eksempelvis "To og en halv mann" og "Kulturell Appropriasjon", og er i høst aktuell med showet "I Øst og Vest" med Marthe Kindervåg og Thomas Sanne. Han er også ledsageren i podcasten "Grenseløs Show", sammen med Thomas Sanne og ny gjest hver uke. Så stram skolissene folkens! Stavangermannen fra Jemen har spredd latter i Rogaland gjennom de siste 4 årene.

Pernille Haaland har vært standup-komiker i fire år og stått på flere av de største standup-klubbene i London. Hun har opptrådt på den verdenskjente Fringe-festivalen i Edinburgh 6 år på rad, først som improvisatør og så etterpå med 2 soloshow. I tillegg kom hun til semi-finalen i Leicester Square comedy awards. Hun spilte nylig i den britiske komedien "Board Exam" som vant beste kortfilm ved Sunderland Short Festival. Og nå gleder hun seg enormt til å opptre i Egersund i Sommerteltet.

Anders Olsen er en hårløs komiker med null tinder-matcher, men med masse selvironi, for det er håret på innsiden som teller. Når Anders Olsen gjør standup er det som regel kun Anders Olsen som får gjennomgå.

Dørene åpner 19:00Showet begynner 20:00CC: 200 kr. (150 for studenter) for forhåndsbestilt billett.-OBS: Det koster 15 kr. ekstra hvis du kjøper billett i døren.18 års aldersgrense

** Billetter er ikke refundérbare. Men vi kan bidra med å få solgt billettene dine innbyrdes til andre ved å markedsføre salget ditt. (Dog, ved avlysning fra vår side får man såklart refusjon)

** Endring i line-up kan skje (skjer heldigvis svært sjeldent); vi refunderer ikke billetter grunnet endring i line-up.

  • Last Updated: 20.01.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 12. mars 2021 20:00 22:00

fr. 9. april 2021 20:00 22:00

fr. 14. mai 2021 20:00 22:00

to. 3. juni 2021 20:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Stand Up Klubbkveld (Stavanger)
Your Recently Viewed Pages