Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Stand Up Klubbkveld med Steinar Sagen

Overview

Denne gang knuser vi stortrommen med å ha Steinar Sagen som headliner, og André Jerman som konferansier, oppe i Storsalen på Folken!!

Denne gang knuser vi stortrommen med å ha Steinar Sagen som headliner, og André Jerman som konferansier, oppe i Storsalen på Folken!!

Steinar Sagen er headliner! Han er nok mest kjent fra Radioresepsjonen, der han er fast paneldeltaker sammen med Tore Sagen og Bjarte Tjøstheim. Ellers har han i en årrekke vært NRK-profil med en rekke TV-produksjoner; blant annet TV-serien "Side om side". I tillegg til at han ofte er å se på TV Norges "Brille". Han er fantastisk, et unikum, en legende, og vi gleder oss til å se ham pryde Storsalen på Folken denne september-kvelden!

Kveldens konferansier er André Jerman, som siden oppstarten i 2004 har etablert seg på standupscener over hele Norge. Med kjappe punchlines, selvironi og historier får han alltid publikum med inn i sin verden. Han har vært med på flere show og turnéer sammen med noen av Norges største komikere; f.eks. «Humorgalla» med Thomas Giertsen, Juleturné med Dagfinn Lyngbø og «Latter on Tour» med Jonas Bergland, Sigrid Bonde Tusvik og Jonna Støme. Han er for tiden en mye brukt konferansier, og er aktuell med forestillingen "Ute på prøve".

Kjetil Melkevik fra Hundvåg, jobber til daglig som frisør av dukker. Så hvis du har noen dukker som trenger en hårklipp så er Kjetil Melkevik mannen. Det viktigste å huske på er at "når en dukke først er klippet, er det ingen vei tilbake," som Kjetil har lært på den harde måten. Med tiden vil Kjetil også kunne tilby hår-forlengelse til dukker, men det vil nok ikke skje før i 2020, tidligst, rundt 19. april sikkert, eller kanskje en annen dato, ettersom han nå fokuserer på standupen.

Jonny Bayer har på rakettfart gjort seg gjeldende i stand up miljøet i Bergen. Med bakgrunn fra radiobransjen tok han i 2016 steget ut på humorscenen. Kort tid etter sin debut vant han Comedy Fight Club på Ricks. I mars 2018 debuterte han på engelsk på The Comedy Store i Hollywood. Jonny er en sjarmerende og uredd pratmaker som elsker å utforske faget. Han har god publikumskontakt og er kjapp i replikken, noe som gir ham frihet til å være spontan på scenen.

Mohammed Basefer er "Bohemen fra Jemen", "ørkenrottå fra Storhaug", som har mange overraskende sider - så stram skolissene folkens! Stavangermannen har spredd latter i Rogaland og Bergen gjennom de siste 3 årene. Forventningene er alltid høye når "Moi Hart" entrer scenen, og slikt bør det være for en Mohammed som han.

Dørene åpner 20:30
Showet begynner 21:00CC: 350 kr. (250 kr. for studenter) for forhåndsbestilt billett.

OBS: Det koster 15 kr. ekstra hvis du kjøper billett i døren. 

18 års aldersgrense
 

  • Last Updated: 27.07.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 20. september 2019 21:00 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Stand Up Klubbkveld med Steinar Sagen
Your Recently Viewed Pages