Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Stand Up Klubbkveld på Stavanger Sportscafe

  • Skagenkaien 14a, Stavanger
  • +47 51891295
  • 18. oktober 2019 - 15. november 2019
  • (2 Upcoming Dates)
Overview

Med komikere i toppklassen fra Bergen, Oslo, og Stavanger, åpner vi dørene på Stavanger Sportscafe denne sesongen!

Med komikere i toppklassen fra Bergen, Oslo, og Stavanger, starter vi denne sesongen med å sparke inn dørene på Stavanger Sportscafe!

Dørene åpner 18:00
Showet begynner 20:00CC: 200 kr. (150 for studenter) for forhåndsbestilt billett.-OBS: Det koster 15 kr. ekstra hvis du kjøper billett i døren. 18 års aldersgrense
---------------------------------------------------
Pål Rønelv er fra Bergen, og er kveldens headliner. For over et tiår siden vant han en standup-konkurranse på danskebåten, og siden den gang har han kontinuerlig arbeidet steinhardt og utviklet en humor med spot-on observasjoner av det dagligdagse og av menneskets rariteter. Nå er han med å drive Stand Up Bergen, og vi er kjempeglad for at han tar tiden til å besøke Stavanger.
Kveldens konferansier er Jan Tore Kristoffersen, også fra Bergen, og standup-favoritten til Dag Sørås! Han har tidligere vært barneskuespiller med Amandapris-nominasjon i baggasjen, men fant til slutt veien til standup-scenen der han hører hjemme. Dønn ærlig og med null sensur kjører han på med grenseløs humor. Tragisk og herlig spinner han sammen virkelighet og det absurde og resultatet er galskap på sitt beste!
Raymond Falldalen har samboer og en haug med unger. Han er sliten, og det vil dere forstå. Det eneste lyspunktet i livet hans er et nervevrak av en hund. Men det er fortsatt en hund! Når Raymond snakker, vil du kjenne deg igjen. Han opptrer på scener over hele landet og har etterhvert flere opptredener på Latter i Oslo.
Ahmed er Mr. funny bones himself. Han har satt opp duo-show med Marius Torkildsen, og eget soloshow i Oslo! Han står regelmessig på Latter, og er en mann folk garantert kommer til å se mer av med tiden som kommer!
Trond Anfinnsen - viser oss hvordan det å være lærer er en fordel i standup-faget. Han har hatt publikum foran seg hele tiden, og nå høster han poeng for humoren sin på kveldstid også. Trond har et finurlig sinn med mye kreativitet som setter ting i perspektiv, som vi andre ikke hadde tenkt på før.
Thomas Sanne er et av de nyeste tilskuddene til Comedy Box! Med sin naturlige tilstedeværelse på scenen, gode punchlines og kjappe replikk, håper vi å se mye til Thomas Sanne med tiden som kommer! 
Dette er en deilig bukett med komikere som alltid leverer kvalitet!

  • Last Updated: 17.08.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 18. oktober 2019 20:00 22:00

fr. 15. november 2019 20:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Stand Up Klubbkveld på Stavanger Sportscafe
Your Recently Viewed Pages