Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Valdres Nord-Aurdal

Stand-Up på Nabo Bar: "Eg ser du er mor..."

  • Jernbanevegen 35, Fagernes, Norge, Fagernes
  • 31. august 2018
  •  /  21:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

FREDAG 31.AUGUST PÅ NABO BAR: "Eg ser du er mor...." med Susann Laache.
Stand Up komiker Susann Laache har de siste 9 månedene jobbet med sitt første soloshow «Eg ser at du er mor». Susann Laache har stått jevnlig på scener og arrangert show på Østlandet i over 2.5 år. Hun kommer nå til Fagernes og hun gleder seg til en kveld med latter, god stemning og ikke minst til å få din oppmerksomhet når hun tråkker opp på scenen. (Det er forresten meg, Susann, som skrev dette over. Jeg skrev om meg selv i tredjeperson og det har man faktisk også begynt å gjøre etter man ble mor. «Nå skal mamma bare tisse litt før mamma skal ut å handle middag»)

Det er et Stand Up show for både kvinner og menn. For deg som har bestemt at barn ikke er aktuelt i dette liv, du kan få en liten bekreftelse på at du kan ha tatt riktig valg. Et show for deg som er gravid som kan få et lite snev av tvil på om det var den beste avgjørelsen. Dette er et show for deg som har fått barn for å redde forholdet. Det gjorde det antageligvis ikke. Om det gjorde det så har dere en god tålmodighet og bør fortsette med det. «Det er ikke bare, bare å få barn» har du kanskje tenkt en gang? Da er dette et show for deg. Har du ikke tenkt det? Da bør du komme på show å få et innblikk i hvordan det kunne vært.  Et show til deg som ønsker deg barn og alle bivirkninger av dette. Til deg som har barn og som forguder de, lever for de og bruker all din dårlig samvittighet på de akkurat som meg. Til deg som har fått kroppslige utfoldelser som følge av graviditet og fødsel og til deg som ikke ønsker å være alene.Til deg som er kvinne eller mann som har barn og som tenker at en kveld med meg, et glass med noe godt i og barnevakt er en veldig god ide.

Om du ønsker å komme alene så fungerer det fint. Ønsker du følge denne kvelden er det enda hyggeligere. Ta med eksen, venner, svigermor, oldemor, naboen, katten eller eventuelt din nåværende mann eller kvinne (noe som kan bli mer vellykket enn å ha med eksen og katten) og kom på show. Tenk at «nei hun har vi ikke hørt om, men hun har vi jammen lyst til å oppleve på scenen». Ved eventuelle spørsmål om barneoppdragelse anbefaler jeg dette å vente til klokken 21.30 denne fredagen.

  • Last Updated: 02.07.2018
  • Source: Kulturnett Oppland
Dates

fre 31. august 2018 21:30 23:00

See All
Stand-Up på Nabo Bar: "Eg ser du er mor..."
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad