Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Oslofjord Fredrikstad

Standup Fredrikstad - Tore Sagen med flere

  • Nygaardsgaten 16, Fredrikstad
  • +47 47175817
  • 27. august 2019
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Tirsdag 27. august er det klart for sesongpremiere og ny klubbkveld på Blå Grotte / Speilet. 

Headliner: Tore Sagen – En av Radioresepsjonenes tre resepsjonister kommer til oss! Tore Sagen har satt sitt preg på underholdnings-Norge i en årrekke, både på radio, TV og scene. Du kjenner han blant annet fra timevis med herlig ralling på NRK P3 og P13, og fra suksesserien Side om Side. Nå er Tore i gang med å erobre en ny arena; nemlig standupscenen. Vi gleder oss!

Andreas Bach – Andreas Bach er nykommer fra Stand-up Bergen og kommer nå til Østlandet for første gang. Han startet for ett år siden, og med munnen full av skarp humor har han allerede debutert som konferansier og fått lommene fulle av scenetid. Andreas har så mye flammer i ræven at han sa opp jobben og avsluttet utdanning for å satse på standup.

Joachim Skage – Joachim er en av standupens ildsjeler. Han debuterte i 2005 og har nå vært på tur med sitt første soloshow «Rasister er også mennesker». I tillegg driver han Norges største og eldste standupklubb, Reis Deg Komikerklubb. Kom og opplev en lidenskapelig, sulten og morsom komiker.

Ole Klevan – Ole er 28 år gammel, fra Bærum. Han har skrevet for P4s Radiofrokost, Nytt på nytt og litt for Brille. Ole er retoriker fra universitetet og du har også hørt han som programleder for Quizkampen på NRK P2. Og i tillegg er han en habil standup-komiker!

Konferansier: Mads Hadler – Mads er fast konferansier på Latters klubbscene og har i over ti år livnært seg som standupkomiker og edutainer. Han er en av landets mest etterspurte komikere på bedrifts- og eventmarkedet og kan med sin CV bla imponere med å ha massert to forsvarssjefer, lurt hele PST og fått Per Sandberg til å le.

Endringer av annonserte komikere kan skje, dette vil i tilfellet bli informert Facebook-siden.

Arrangør: Standup Fredrikstad

  • Last Updated: 12.08.2019
Dates

ti. 27. august 2019 20:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Standup Fredrikstad - Tore Sagen med flere
Your Recently Viewed Pages