VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Standup på Checkpoint Charlie

  • Nedre Strandgate 5, Stavanger, Norway, Stavanger
  • 12. oktober 2021
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

I samarbeid med vennespleis-appen "Hei!" setter vi opp standup én gang i måneden på Checkpoint Charlie.

Dørene åpner 20:00Showet begynner 20:30CC: 100 kr.18 års aldersgrense
I samarbeid med vennespleis-appen "Hei!" setter vi opp standup én gang i måneden på Checkpoint Charlie. Last ned appen og se alt som tilbys til studentene i Stavanger. (Alle kan kjøpe billett til dette showet)
Konferansier - Mohammed Basefer er "Bohemen fra Jemen", "ørkenrottå fra Storhaug", har de siste årene satt opp flere show: "To og en halv mann", "Kulturell Appropriasjon", og "I Øst og Vest". Han opptrer regelmessig på Folken i Stavanger, og reiser ellers land og strand rundt i Norge, og etterlater seg alltid braklatter der han opptrer.
Andreas Thorsen er fra Randaberg og har vært med i Comedy Box i en årrekke. Han er en killer på roast, men i standupen sin er det oftest han selv som ligger på grillkullet. Full av selvironi utleverer han de mest ektefølte skildringene av livets rariteter, både det gledelige og det tragiske. Mest det tragiske. Vitsene er smarte, de kommer på løpende bånd, og tar alltid en uventet vending.
Ivar Knutsen svidde hukommelsen på 90talet, han eige ikkje filter, bor i ein villa på Madlasandnes. Han stakk te Nigeria og e sannsynligvis den einaste som har hatt Stand up i Lagos. Han lide av panikkangst og e folkesky. Burde vært i bur, og kan best beskrivas som ein laus kanon. Misantropisk filantrop.
Andreas Bach er på besøk fra Bergen, der han gjør seg mer og mer gjeldende på klubbscenen på Ricks. Formet og slipt av hardheten i Loddefjord har Bach et helt spesielt perspektiv på ting i livet, og det er hysterisk morsomt. 
Kevin Samuel fra Nord-Norge flyttet til Stavanger for noen år tilbake og har vært fast på scenene i byen siden. Kreative vitser, noen groviser her og der (såklart, han e jo fra Nord-Norge), men alltid like kul på scenen.
** Billetter er ikke refundérbare. Men vi kan bidra med å få solgt billettene dine innbyrdes til andre ved å markedsføre salget ditt. (Dog, ved avlysning fra vår side får man såklart refusjon)
** Endring i line-up kan skje (skjer heldigvis svært sjeldent); vi refunderer ikke billetter grunnet endring i line-up.

  • Last Updated: 28.09.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

ti. 12. oktober 2021 20:00 21:45

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Standup på Checkpoint Charlie
Your Recently Viewed Pages