VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Standup på Comfort Hotel Square

  • Løkkeveien 41, Stavanger
  • +47 51568000
  • 4. desember 2020
Overview

Standup på Comfort Hotel Square:

Standup på Comfort Hotel Square:

Komikerne:

Jan Rune er en standupkomiker og sanger i Stavanger. Han begeistrer publikum med fortellinger om oppturer og nedturer i livet, og komplimenterer det hele med et sprudlende kroppsspråk. Jan Rune elsker å bruke ordet "fabulous" og det er nettopp det han er, han er et fyrverkeri på to bein! Sprudlende, inkluderende, som alltid leverer varene. Jan Rune ble en kjenning i hele Norge da han deltok i programmet "Den Norske Humor" på NRK i 2009, hvor han blant 1700 deltakere endte på en 4. plass. Harald Eia som var en av dommerne sa at Jan Rune hadde en stor framtid som standup-komiker, og at han hadde et stort komisk talent. Harald Eia hadde heilt rett og siden den gang har Jan Rune stått på scenen og bidratt på utallige arrangementer for næringsliv og åpne forestillinger.

Kveldens konferansier er Pernille Haaland. Holdt på med standup i fire år og stått på flere av de største standup-klubbene i London. Hun har opptrådt på den verdenskjente Fringe-festivalen i Edinburgh 6 år på rad, først som improvisatør og så etterpå med 2 soloshow. I tillegg kom hun til semi-finalen i Leicester Square comedy awards. Hun spilte nylig i den britiske komedien "Board Exam" som vant beste kortfilm ved Sunderland Short Festival.

Anders Olsen - folk hopper som regel over bio teksten her eller så er den plassert så langt nede at ingen kommer så langt, vi forstår, Anders forstår, takk for besøket.

Ove Martin Mellemstrand e i fra Nærbø.

Daniel "Stungun" Rømuld er en veldig interessant mann. Selverklært nerd, bipolar, og like forvirret i livet som dialekten hans er, skyter han ut vitser med gode puncher og kreative vendinger.

Dørene åpner: 19:00 Showstart: 20:00 - 22:00 Billettpris: 200kr. (OBS: koster 225 kr. hvis du kjøper i døren)

** Billetter er ikke refundérbare. Men vi kan bidra med å få solgt billettene dine innbyrdes til andre ved å markedsføre salget ditt gjennom våre kanaler.

 

  • Last Updated: 27.11.2020
  • Source: Region Stavanger
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Standup på Comfort Hotel Square
Your Recently Viewed Pages