Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Standup på Drengastova

Bli med på ein kveld fylt med latter og god stemning når det blir Stand Up på Drengastova i Austevoll.
Komikerene som skal stå er Joakim Olsen, Per-Owe Helle og Jon Hægland. Alle tre står på Stand Up scener over heile landet som Latter, Ole Bull Scene, Niue, Grieghallen, Folken, Olavshallen og mange fleire.Joakim OlsenJoakim er et naturtalent med en komikerkarriere med stø kurs og full fart framover. Han har opptrer på Latter, Folken, Niue og mange andre scener landet rundt. I november og desember 2023 var Joakim med på Julegøy på Ole Bull scene i Bergen, med blant andre Thomas Giertsen og Christine Hope. Der skreiv BT dette om Joakim i sin anmeldelse: "Forestillingenes høydepunkt er det derimot Joakim Olsen fra Os som står for. Han har både talefeil og mangler noen fingre og stiller dermed med noen ekstra ess i ermet hva angår lytehumor og uendelige muligheter til å gjøre narr av seg selv. Han har et vimsete og underlig oppsyn på scenen og både materialet og formidlingen er helt herlig"Han tok også seieren i Comedy Fight Club på Ole Bull scene i vår.
Per Owe Helle Per Owe Helle er ein av di nye stjerneskuddene i Norsk Standup. Han står på di største scenene i heile landet og har vert med på Latter live på NRK.Og er denne våren i finalen på Battle Royal, som er ein standup konkurranse der Per-Owe har danket ut over 60 andre komikere.Per-Owe er en plaget sjel som går fra smell til smell i livet.  Nedturene er mange å tette. Men Per-Owe tenker at det er i nedoverbakke det går unna. Han er murphys lov i to sko. En komiker som gnistrer på scenen og tar deg med på opplevelser i livet å observasjoner i hverdagen.
Jon HæglandJon Hægland er en av veteranene i stand up Bergen. Har vært med siden 2010 og leverer bunnsolid med sin kompromissløse og utleverende stil. Bruker seg selv og sitt liv som småbarnsfar, lærer og sliten livsnyter. Blir bare bedre og bedre med årene.

Sist oppdatert: 07/18/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt