VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland EIGERSUND

Standup på Grand Hotell Egersund

  • Johan Feyers gate 3, Egersund
  • +47 51496060
  • 13. februar 2021
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Standup med Kevin Lunde, Kjetil Melkevik, Raymond Falldalen, Tord-Rune Kviksta og Marte Sol

Dørene åpner 19:00

Showet begynner 20:00

CC: 275 kr. - OBS: Det koster 300 kr. hvis du kjøper billett i døren.

18 års aldersgrense


Vi tar smittevern på alvor:
** Begrenset publikum
** Sosial distansering
** Antibac
** Kun bordservering
** Aktiv smittesporing

 


Kveldens headliner, Kevin Lunde, både gjør standup óg trylle! Han har etter programserien Rundlurt på NRK blitt en meget populær over hele landet. I over 15 år har han underholdt, vitset og lurt publikum med trylletriksene. Han er kjapp i replikken og vil garantert få deg til å le óg klø deg i hodet. Topp underholdning fra ende til annen.


Kveldens konferansier er Kjetil Melkevik, en flere kanskje har sett på Grand Scene før? Han har brukt korona-pandemien og juleferien til å skrive helt nye vitser. I september 2020 hadde han premiere på sitt første én times soloshow, "Fantomsmerter". Humoren baseres på hverdagsobservasjoner, one-linere, ordspill, og satire. Han gleder seg enormt til å opptre for det nydelige Egersund-publikumet igjen, og skal sørge for topp stemning!


Raymond Falldalen har i korona-pandemien blitt forfatter med boken Fine nykker og et nakkedrag. En fiktiv dagbok som på morsomt vis skildrer frustrasjonene med isolering, sosial distansering, nedstengte barnehager, butikker som ikke tar i mot kontanter, og fordeler som at svigermor ikke får komme på besøk. Han slår hardt mot alle der ingen er trygge. I 2019 kom han til finalen under Stand Up Bergens Roast-mesterskap, og etterlater seg alltid braklatter der han opptrer.

Tord-Rune Kvikstad fra Finnmark har enda ikke fått opptrådt i Egersund. I fjor fikk han jobb i Stavanger, og har siden stilt sterkt på scenene rundt i området. Han mener ingenting er for hellig å tulle med. Han sørger for at sensuren alltid er av, så det kan fort bli mørkt. Vi digger det!

Marte Sol fra Loddefjord i Bergen er et av de nyere tilskuddene til standup i landet, og allerede har hun opptrådt på flere scener rundt omkring. Full av potensiale, gleder hun seg til å komme til Egersund. 


En nydelig bukett med komikere som kommer til Egersund denne februar-kvelden


** Billetter er ikke refundérbare. Men vi kan bidra med å få solgt billettene dine innbyrdes til andre ved å markedsføre salget ditt. (Dog, ved avlysning fra vår side får man såklart refusjon)

** Endring i line-up kan skje (skjer heldigvis svært sjeldent); vi refunderer ikke billetter grunnet endring i line-up.

  • Last Updated: 20.01.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 13. februar 2021 20:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Standup på Grand Hotell Egersund
Your Recently Viewed Pages