VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland SANDNES

Standup på Kinokino med Fredrik Brimsø

Overview

Standup med Fredrik Brimsø, Mohammed Basefer,Tord-Rune Kvikstad,Tormod Husebø, Andreas Thorsen og Jostein Hakestad

Fredrik Brimsø skal lede kvelden som konferansier. 
Det blir alltid kanonstemning når han tiltrår i den stillingen. Han er ringreven som i rykk og napp kommer seg tilbake på standup-scenen igjen etter mer enn et tiår på nakken. Han har satt opp flere soloshow, og er spesielt kjent for gode tekster, spot-on levering, og god improvisasjon med publikum. Han klare det kunststykke å gjør enhver klein situasjon til å bare bli løye.

Mohammed Basefer er "Bohemen fra Jemen", "ørkenrottå fra Storhaug", som i de siste årene har satt opp flere show, blant annet "To og en halv mann" og "Kulturell Appropriasjon" på Stavangeren og Folken. Sist høst var han aktuell med showet "I Øst og Vest" på Grand Scene i Egersund med Marthe Kindervåg og Thomas Sanne. Han er også med å lede podcasten "Grenseløs Show", sammen med Thomas Sanne og ny gjest hver uke. Energisk og uforutsigbar på scenen.

Tord-Rune Kvikstad fra Finnmark fikk seg jobb i Stavanger, og har siden stilt sterkt på scenene rundt i rogalandsregionen. Han mener ingenting er for hellig å tulle med. Sensuren er alltid av, så det kan fort bli mørkt. Vi digger det!

Tormod Husebø er fra Vaulen. De sier du aldri må dømme en bok ut fra omslaget og det stemmer spesielt med Tormod, for han er ennå rarere enn hva du først antok. Han er en lokal helt som ikke pakker noen ting inn. Han har tighte vitser med en uknekkelig deadpan-stil. Me har kun sett han smile to ganger (den ene gangen da en katt satt seg fast i et piggtrådgjerde og ikke kom seg ut igjen). Han e et must å få med seg!

Andreas Thorsen er fra Randaberg og har vært med i Comedy Box i en årrekke. Han er en killer på roast, men i standupen sin er det oftest han selv som ligger på grillkullet. Full av selvironi utleverer han de mest ektefølte skildringene av livets rariteter, både det gledelige og det tragiske. Mest det tragiske. Vitsene er smarte, de kommer på løpende bånd, og tar alltid en uventet vending.

Jostein Hakestad er fra Sørlandet og har en herlig kombo av bløde konsonanta og knusktørr humor. Han er podcaster, ordspill-konge og selverklært nerd, og serverer såpass finurlige betraktninger på livet og universet rundt oss, at det får alle til å tenke litt annerledes om ting etterpå.

  • Last Updated: 17.03.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 23. april 2021 20:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Standup på Kinokino med Fredrik Brimsø
Your Recently Viewed Pages