VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland SANDNES

Standup på Kinokino med Jan Rune Holdhus

Overview

Standup på Kinokino i Sandnes med Jan Rune Holdhus, Kjetil Melkevik, Harald Eide Ellingsen, Trond Anfinnsen og Espen Myklebust.

Kveldens headliner er den alltid fabelaktige Jan Rune Holdhus! Den fødte entertaineren som sprudler, inkluderer, og har sjarm og frekkhet i ett, som gir latter og valuta for hvert minutt han står på scenen.

Kveldens konferansier: Kjetil Melkevik er på sitt 6. år som standupkomiker og er primus-motor i miljøet i Stavanger. Han har over 450 opptredener i over 50 forskjellige byer og bygder, som inkluderer flere kulturhus, Latter i Oslo, Ricks i Bergen og Folken i Stavanger. Humoren baseres på hverdagsobservasjoner, one-linere, ordspill, og satire.

Harald Eide Ellingsen har vært med i gamet lenge. Han har vært konferansier og toastmaster på en rekke arrangementer og selskapsfester. Han har et humør som skjærer igjennom hos alle, og en humor med høy gjenkjennelsesfaktor.

Trond Anfinnsen viser oss hvordan det å være lærer er en fordel for det å drive med standup. Han har hatt publikum foran seg i hele arbeidslivet, først nå høster han poeng for det. Trond har mye kreativitet som setter ting i et nytt perspektiv.

Espen Myklebust er rå, mørk, og pakker ingenting inn.
En nydelig bukett med komikere som setter pangstart på standup-sesongen for Våren 2021!

  • Last Updated: 20.01.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 26. februar 2021 20:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Standup på Kinokino med Jan Rune Holdhus
Your Recently Viewed Pages