Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Standup Show på Fermenten (Storhaug)

Overview

Standup Show på Fermenten - på årets Halloween! Showet begynner 19:00-20:15, så det er et perfekt vorspiel for dere som har planer videre utover kvelden.

Standup Show på Fermenten - på årets Halloween! Showet begynner 19:00-20:15, så det er et perfekt vorspiel for dere som har planer videre utover kvelden.

LINE-UP:

Karsten Blomvik er nå på sitt 4. år som standup-komiker, og allerede har han opptrådt på flere av de største scenene i Norge, og kanskje aller størst har han samlet seg flere opptredener på The Comedy Store i London! I fjor varmet han opp for Ari Shaffir på (tidl.) Hall Toll i Stavanger. Han holder seg i storform og gleder seg alltid til Mellombels!
Mohammed Basefer er "Bohemen fra Jemen", "ørkenrottå fra Storhaug", som har mange overraskende sider - så stram skolissene folkens! Stavangermannen har spredd latter i Rogaland og Bergen gjennom de siste 3 årene. Forventningene er alltid høye når "Moi Hart" entrer scenen, og slikt bør det være for en Mohammed som han.
Raymond Falldalen har samboer og en haug med unger. Han er sliten, og det vil dere forstå. Det eneste lyspunktet i livet hans er et nervevrak av en hund. Men det er fortsatt en hund! Når Raymond snakker, vil du kjenne deg igjen. Han opptrer på scener over hele landet og har etterhvert flere opptredener på Latter i Oslo.
Kjetil Melkevik fra Hundvåg er primus-motor i standupmiljøet i Stavanger. Han reiser for øyeblikket rundt i Norge og opptrer i alt fra bygder til byer, og kafeer til større scener. Denne gang på Storhaug og han gleder seg til show på Fermenten! Han prøver å stå så mye han kan, og de gangene det ikke er på scenen, så står han i baren.

Vi gleder oss helt hinsides!

18 års aldersgrense

  • Last Updated: 09.10.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

to. 31. oktober 2019 19:00 20:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Standup Show på Fermenten (Storhaug)
Your Recently Viewed Pages