Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger Eigersund

Standup Show på Grand Hotel Egersund

  • Grand Hotell Egersund, Johan Feyers gate 3, Egersund
  • 24. januar 2020
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Et knippe standup-komikere fra Stavanger-regionen og litt rundt om i landet kommer til Grand Hotel i Egersund 24. januar for å underholde!

Et knippe standup-komikere fra Stavanger-regionen og litt rundt om i landet kommer til Grand Hotel i Egersund 24. januar for å underholde! Alle komikerne er svært aktive og opptrer stadig på de større scenene i landet, inkludert Ricks i Bergen og Latter i Oslo. Og nå gleder vi oss til å ha show i Egersund

LINE-UP:

Karsten Blomvik er nå på sitt 4. år som standup-komiker, og allerede har han opptrådt på flere av de største scenene i Norge, og kanskje aller størst har han samlet seg flere opptredener på The Comedy Store i London! I fjor varmet han opp for Ari Shaffir på (tidl.) Hall Toll i Stavanger. Han holder seg i storform og gleder seg alltid til Mellombels!

Mohammed Basefer er "Bohemen fra Jemen", "ørkenrottå fra Storhaug", som har mange overraskende sider - så stram skolissene folkens! Stavangermannen har spredd latter i Rogaland og Bergen gjennom de siste 3 årene. Forventningene er alltid høye når "Moi Hart" entrer scenen, og slikt bør det være for en Mohammed som han.

Raymond Falldalen har samboer og en haug med unger. Han er sliten, og det vil dere forstå. Det eneste lyspunktet i livet hans er et nervevrak av en hund. Men det er fortsatt en hund! Når Raymond snakker, vil du kjenne deg igjen. Han opptrer på scener over hele landet og har etterhvert flere opptredener på Latter i Oslo.

Kjetil Melkevik er primus-motor i standup-miljøet i Stavanger. Med over 300 opptredener har Kjetil brukt de siste 4 årene på å reise rundt i hele Norge for å opptre. Han har varmet opp for TJ Miller og Rune Bjerga, og i 2017 vant Kjetil standup-konkurransen som ble holdt under The Comedy Box Festival i Stavanger.

Jan Gausel er fra Kvernavigå og er proppfull av hysteriske historier fra hvordan livet er der. Alt fra oppveksten og barndommen, til dating-livet, og hans merkelige fetish for folk med skavanker.

  • Last Updated: 31.10.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 24. januar 2020 20:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Standup Show på Grand Hotel Egersund
Your Recently Viewed Pages