VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark SKIEN

Standup Show Parkbiografen

  • Parkbiografen , Kverndalsgata 1, Skien
  • +47 40540285
  • 18. juli 2020
  •  /  21:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

I år blir det hjemme-sommer på mange og da er det ekstra hyggelig at vi kan by på sommerlig latter inne på Parkbiografen. Lørdag 18.juli inntar fem komikere podiet og det er klart for en supermorsom helaften hos oss.

Som et tiltak i forbindelse med de pågående korona-restriksjonene er Parkbiografen rigget med to-, tre- og firemannsbord. Dersom du har nærkontakter som du ønsker å sitte sammen med, så er det veldig viktig at dere kjøper billettene i et samlet billettkjøp. Det vil være 1 m avstand mellom sittegruppene i salen. Når det gjelder samlede billettkjøp på over 2 billetter, så vil disse bordene være merket med navn på billettkjøper.

Du kan selvfølgelig også kjøpe enkeltbillett og sitte alene ved et bord om du foretrekker det. Har du spørsmål til bordplasseringer, kontakt oss gjerne på post@parkbiografen.no eller
telefon 35 49 99 50.

Dørene åpner kl. 20.00 og det er 18 års aldersgrense. Billetter 350 kr kjøpes her: https://www.ticketmaster.no/event/641717

Zahid Ali trenger strengt tatt ingen introduksjon. Dere har sett ham på flere TV-programmer, blant annet Rikets Røst, Nissene på låven, og flere sitcoms og filmer. Heldigvis for alle her, det han gjør best er standup! Han har tidligere hatt suksess med standup-showet "Fremmedfrukt", og vi gleder oss til å høre nye vitser fra ham denne sommerkvelden på Parkbiografen.

Kjetil Melkevik er kveldens konferansier. Som primus-motor i standup-miljøet i Stavanger, er Kjetil på sitt 5. år som standup-komiker. Han har opptrådt i 50 forskjellige bygder/byer i landet, som inkluderer Latter i Oslo og Ricks i Bergen. Og Stord. Men ikke dra dit. På reisen har han varmet opp for TJ Miller og Rune Bjerga, og i 2017 vant han "årets nykommer"-konkurransen som ble holdt under The Comedy Box Festival i Stavanger.

Raymond Falldalen har samboer og en haug med unger. Han er sliten, og det vil dere forstå. Det eneste lyspunktet i livet hans er et nervevrak av en hund. Men det er fortsatt en hund! Når Raymond snakker, vil du kjenne deg igjen. Han opptrer på scener over hele landet og har etterhvert flere opptredener på Latter i Oslo.

Aleksander Økland har i fem år vært en av landets mest aktive komikere på stand up-scenen. Som klubbkomiker har han reist i hele Norge og gjort de største festivalene (stand up deluxe festivalen, comedy box og Humorfest). Han har også gjort seg bemerket som oppvarmer for navn som Sturla Berg Johansen, Dag Sørås, Bård tufte og Atle Antonsen.

Jesper er dansk, men kom til Norge som bekvemmelighetsflyktning i 2006. Han bor i Skien, har to barn og det er dessverre det mest spennende det er å si om han. Jesper er ofte å finne på stand up klubber på Østlandet, mest for å drikke øl og spise røde pølser. P.S. Han snakker norsk, og du vil elske det!

Det er åpen bar på arrangementet og i tråd med gjeldende regler, så er det kun bordservering i lokalet. Alle publikummere registreres ved ankomst, som et ledd i smittevernberedskapen. Har du luftveissymptomer, feber, er syk eller under karantene, har du ikke anledning til å oppsøke arrangementet. Vi gjør alt vi kan for å gi publikum en trygg og ikke minst fantastisk stand up-kveld hos oss.

  • Last Updated: 13.07.2020
  • Source: Telemarkreiser AL
Dates

lø. 18. juli 2020 21:00 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Standup Show Parkbiografen
Your Recently Viewed Pages