Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Stargazer / BYSCENEN

Mer info

Stargazer, det beste nye ''classic hard rock''
bandet fra Skandinavia siden 80-tallet.

Tre kritikerroste albumutgivelser har til nå gitt Stargazer full score i store magasiner som: Classic Rock Magazine UK, Sweden Rock Magazine og Scream Magazine blant mange andre.
Den siste av disse utgivelsene er ”Life Will Never Be the Same” (2023).

They’re called flagbearers for classic rock. And here they are, waving it about for all to see”
10/10 Powerplay Magazine (UK)

Stargazer har spilt rundt på alle de store spillestedene i Norge og har også vært special guest for store internasjonale aktører som Geoff Tate, Glenn Hughes, Gary Moore og andre.
Live viser disse gutta frem en virtuositet, energi og en scenetilstedeværelse få i disse dager kan matche.
Ekte livemusikk, ingen tracks, bare skrikende og melodisk vokal og gitarer, flotte sanger og hooks bygget på en bunnsolid rytmeseksjon. Gode konsertanmeldelser fra Storbritannia, Danmark og Norge beviser at dette er et fantastisk liveband!

Stargazer som kommer fra Trondheim, Norge, består av William Ernstsen, Tore André Helgemo, Jomar Johansen, Sondre Bjerkset og Svend Skogheim.

Special Guest
Wildnite

Gutta i det steintøffe hårmetalbandet ''Wildnite'' er unge i alder, men har likevel rukket å bli et erfarent og omtalt live-band.
Bandet spiller forrykende rock 'n' roll med den største selvfølgelighet og de viser en attitude og spilleglede de fleste norske rockeband kan misunne dem.

Wildnite har i de siste årene gjort nærmere 150 konserter.
De har blant annet spilt med band/artister som Quireboys, T.N.T., Electric Boys, Ammunition, Beasto Blanco, Hank Von Hell, og W.A.S.P. gitarist Chris Holmes for å nevne noen.

Sist oppdatert: 12/19/2023

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt