Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger STAVANGER

STAVANGER: Klubbkveld med Tomas Nesse

Overview

Headliner er Tomas Nesse, standup-juvelen fra Bergen. Det er umulig å ikke like denne mannen, med sine kjappe replikker og sylskarpe observasjoner. Han var den første Stand Up Bergen rekrutterte til sin stall for over 13 år siden.

Headliner er Tomas Nesse, standup-juvelen fra Bergen. Det er umulig å ikke like denne mannen, med sine kjappe replikker og sylskarpe observasjoner. Han var den første Stand Up Bergen rekrutterte til sin stall for over 13 år siden. I løpet av hans lange karriere har han opptrådt i alle Norges hjørner, og vi er så heldige som har fått låne ham til Grottene på Folken. Han er nå aktuell med sesong 3 av Latter Live på NRK, som vises på en TV-skjerm nær deg.

Også fra Bergen, som også er med i sesong 3 av Latter Live, er kveldens konferansier: Eirik Krokås. Han startet standup-karrieren i Bybanebyen i 2012 og har smidd jernet og holdt koken hele veien. Nå er han headliner rundt omkring i landet, og en av de faste konferansierene på Latter. Han er en allsidig komiker der humoren ofte preges av personlige ting mye selvironi, som da han vokste opp på en bondegård på Askøy med gressallergi. Gode observasjoner og en herlig formidlingsevne treffer han et bredt publikum i alle aldre. 

Aleksander Økland har i fem år vært en av landets mest aktive komikere på stand up-scenen. Som klubbkomiker har han reist i hele Norge og gjort de største festivalene (stand up deluxe festivalen, comedy box og Humorfest). Han har også gjort seg bemerket som oppvarmer for navn som Sturla Berg Johansen, Dag Sørås, Bård tufte og Atle Antonsen.

Gudmund Husdal er en komiker som har mer fortid enn fremtid. Han har i over et tiår vært toastmaster, 17. mai-taler, lokalpolitiker i Nordhordland, men så fant han endelig fram til standup-scenen i Bergen i 2015. Gudmund er Mr. Dad-jokes i levende live - full av ordspill og knusktørr humor som alltid får publikum til å le.

Tormod Husebø pakker ingenting inn. Han har tighte vitser med en uknekkelig deadpan-stil. Vi har kun sett ham smile to ganger (den ene gangen da en katt satt seg fast i et piggtrådgjerde og ikke kom seg ut igjen). Han er et must å få med seg!

Nikolai Ersdal er et av de ferske medlemmene hos oss, men som allerede har opptrådt flere ganger i Oslo, og på ærverdige Ricks i Bergen. Vitsene er originale og kommer på løpende bånd!

Dørene åpner 19:00 Showet begynner 20:00

CC: 200 kr. (150 for studenter) for forhåndsbestilt billett.-OBS: Det koster 15 kr. ekstra hvis du kjøper billett i døren.18 års aldersgrense.
Billetter er ikke refundérbare. Men vi kan bidra med å få solgt billettene dine innbyrdes til andre ved å markedsføre salget ditt gjennom våre kanaler.

  • Last Updated: 10.02.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 24. april 2020 20:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
STAVANGER: Klubbkveld med Tomas Nesse
Your Recently Viewed Pages