Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger Time

Stavanger Gospel Companys julekonsert

Overview

Stavanger Gospel Companys julekonserter har blitt en høyt verdsatt tradisjon. De siste 9 årene har koret, sammen med gjesteartister som Carola, Ingebjørg Bratland, Halvdan Sivertsen, Anita Skorgan, Sigvart Dagsland, Ole Paus, Heine Totland og Gisle Børge Styve, Egil Svartdahl og Stavanger Symfoniorkester gitt publikum store opplevelser.

Stavanger Gospel Companys julekonserter har blitt en høyt verdsatt tradisjon. De siste 9 årene har koret, sammen med gjesteartister som Carola, Ingebjørg Bratland, Halvdan Sivertsen, Anita Skorgan, Sigvart Dagsland, Ole Paus, Heine Totland og Gisle Børge Styve, Egil Svartdahl og Stavanger Symfoniorkester gitt publikum store opplevelser. Fra storslått til nært og minimalistisk. Latter og tårer. Stappfulle kirkekonserter med opp mot 2600 besøkende har gitt publikum og artister følelsen av intimitet og stemning til å ta og føle på. Konsertene har blitt blant de mest populære julekonsertene i Stavangerregionen.

I 2017 inviterte koret Stavanger Symfoniorkester med som gjest på sine korets julekonserter. Resultatet var magisk! To utsolgte Fartein Valen samme kveld. 2600 publikummere. Ikke et sete var ledig. I fjor tok de med seg SSO-musikerne og Egil Svartdahl til kirkene. Fantastiske opplevelser.

I år har koret invitert med seg en av Norges mest profilerte og folkekjære prester, forfattere og foredragsholdere - Per Arne Dahl. Dahl gikk i 2018 av som biskop i Tunsberg. Han har livslang erfaring fra arbeid med både mennesker og organisasjoner, og har skrevet en rekke bøker om tro, eksistens og relasjoner, med ønske om å inspirere og utfordre. Han har undervist på Olympiatoppen om relasjonsbasert trening og er mye benyttet av NRK, radio og fjernsyn, som foredragsholder i kirke, samfunn og næringsliv i inn- og utland. Han har vært mye engasjert i krisehåndtering, og var i flere år prest på Stortinget. I mer enn 25 år har han hatt ledergrupper for toppledere, og deltatt i ulike ledertreningsprogrammer. I mer enn 20 år var han fast spaltist i Aftenposten Søndag sammen med tegneren Ulf Aas. Et gjennomgående tema i hans formidling er livsmot, mening, relasjonsbygging og eksistens.

Sammen vil Stavanger Gospel Company og Per Arne Dahl gi publikum øyeblikk og opplevelser som spenner over hele følelsesregisteret. Hele tiden med julens budskap plassert midt i sentrum.

Repertoaret spenner fra tradisjonelle til nyskrevne julesanger.

Få med deg årets store julekonsertbegivenhet.

  • Last Updated: 17.07.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

on. 4. desember 2019 19:00 20:30

to. 5. desember 2019 19:00 20:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Stavanger Gospel Companys julekonsert
Your Recently Viewed Pages