Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Stavanger Open

Overview

Stavanger Open er en underholdningskonkurranse for skolekorps i og rundt Rogaland.

Stavanger Open er en underholdningskonkurranse for skolekorps i og rundt Rogaland som avvikles i Stavanger Forum. Det er veldig inspirerende å se at interessen for å delta er sterkt økende. Konkurransen bidrar til å gi musikantene et tydelig mål etter sesongoppstart på høsten og gir i mange tilfeller både musikanter og foreldre utfordringer i planleggingen og tilretteleggingen av opptredenen.

Festkonserten og premieutdelingen samme kveld er et høydepunkt hvor vi får besøk av et godt lokalt korps som bidrar til underholdningen (og til å holde musikantene på pinebenken).

Korpsene konkurrerer i to kategorier: framføring og sceneopptreden. I framføringen blir det lagt vekt på kvalitet og underholdningsverdi. Dette gjør at korps som kanskje ikke har de store forutsetningene for å gjøre en god framføring, gjerne på grunn av liten og/eller ung besetning, godt kan ta igjen på underholdningsverdien i programvalget og i spillegleden de viser. I kategorien sceneopptreden premieres god og ryddig sceneopptreden, inkludert inn- og utmarsj, samt underholdning utenom spillingen. Her har vi opplevd mange kreative utfoldelser både når det gjelder kostymer og scenografi. Bare fantasien setter grenser.

 

  • Last Updated: 13.11.2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 16. november 2019

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Stavanger Open
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad