Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Stavanger Vinfest

Mer info

Vårens vakreste eventyr er Stavanger Vinfest. Stavangers beste restauranter lager denne fantastiske festivalen sammen.

I løpet av Stavanger Vinfest kommer noen av Europas fremste vinmakere, fantastiske kokker og leverandører. Du finner ingen by i Skandinavia med så mye matkultur som Stavanger. Stavanger har en fantastisk beliggenhet rett i matfatet på Jæren og dette vet restaurantene å utnytte til fulle. Om du har stor, middels, liten eller minimal interesse for vin, vil du garantert finne noe inspirerende programmet til Stavanger Vinfest.

Vintoget

Vintoget er det mest populære på programmet. Her samles flere hunder gjester i vintog-grupper over hele byen og går mellom restauranter og barer for å smake på vin og mat.

The Lunch

Alle restaurantene som er med på Stavanger Vinfest, skal sammen lage den ENESTE lunchen du må få med deg. Skulle du ønske du kunne smake på alle de fantastiske vinene og all den deilige maten på alle restaurantene under Stavanger Vinfest, så VOILA!

The Surprise Dinner

The Surprise Dinner er et super sosialt event, hvor du som gjest vil bli bedre kjent med nye mennesker, matprodusenter, dyktige vinmakere og vinfestens 10 restauranter som både samarbeider (og konkurrerer) om å gi deg en best mulig opplevelse denne kvelden.

Vin, Øl og Sider messe i Solskinnsgaten Øvre Holmegate

Stavanger vinfest inviterer til Vin, Øl og Sider messe i Solskinnsgaten Øvre Holmegate. Alle stedene mellom Hotel Victoria og Gaffel & Karaffel fylles med vin-, sider- og ølprodusenter.

Sist oppdatert: 06/17/2024

Kilde: Region Stavanger

Sider du nylig har besøkt