Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Stavangerkameratene

  • Ishockeyveien 1, Stavanger
  • +47 51530814
  • 10. november 2018
  •  /  19:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Den 10.november kommer kameratene bak superhiten "Bare så du vett det" for å lage fest i Dnb Arena og med seg i bagasjen har de et rykende ferskt album. Stavangerkameratene er en norsk gruppe som oppsto i Stavanger sommeren 2015 da Kjartan Salvesen,Tommy Fredvang, Glenn Lyse og Ole Alexander Mæland ble spurt om å opptre sammen på åpningen av volleyball-VM.

Den 10.november kommer kameratene bak superhiten "Bare så du vett det" for å lage fest i Dnb Arena og med seg i bagasjen har de et rykende ferskt album. Stavangerkameratene er en norsk gruppe som oppsto i Stavanger sommeren 2015 da Kjartan Salvesen,Tommy Fredvang, Glenn Lyse og Ole Alexander Mæland ble spurt om å opptre sammen på åpningen av volleyball-VM. 2. juni 2017 ga Stavangerkameratene ut debutalbumet "Stavangerkameratene" og har siden da blitt tildelt gulltrofé for dette albumet for mer enn 18 millioner streams og platinumtrofé for singelen "Bare så du vett det". Siden våren 2017 har Stavangerkameratene turnert i hele Norge og i juni samme år var de oppvarmingsband for Mods på deres to konserter på Viking Stadion. Lørdag 10.november kommer de til DNB Arena og tar med seg Hans Morten Hansen, Leif & Kompisane og hemmelige gjester for å lage det man på godt stavangersk kaller for "Ein sinnsyge fest".

Rullestol- og ledsagerplasser kjøpes via Ticketmaster Callsenter 815 33 133, eller i billettluke ved DNB Arena.

Dørene åpner: 18.00
Konsertstart: 19.30
18 års aldersgrense

  • Last Updated: 17.07.2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 10. november 2018 kl. 01:00 19:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Stavangerkameratene
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad