VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Stavangerkameratene

Overview

Konsert med Stavangerkameratene i Stavanger konserthus fredag 12. februar

Ekstra konsert kl. 18!
Vinteren 2017 startet Stavangerkameratene med å forberede sitt live-sett og den våren holdt de sin første konsert på hjemmebane. Deretter fulgte to oppvarmingskonserter for Mods på Viking Stadion foran 25 000 mennesker som ga enorm suksess. De solgte også ut sin egen konsert i DNB Arena med plass til 5500 mennesker. Siden da har mange hundretusen sett dem på konserter rundt om i landet og kvartetten regnes i dag blant Norges mest populære liveband.

Fire år etter sin debut har gutta i Stavangerkameratene 2 album bak seg, over 50 millioner streams på Spotify, over 6 millioner visninger på YouTube, flere gull- og platinatroféer og en rekke Norgesturnéer. Man kan trygt si at gutta fra Stavanger har vokst ut av sitt hjemlige Rogaland og blitt et riksfenomen. På nyåret drar de ut på turné igjen, og i Konserthuset står de på scenen fredag 12. februar!
 
OM STAVANGERKAMERATENE
De fire artistene som utgjør Stavangerkameratene har i tillegg til egne utgivelser og konserter blitt kjent for et stort publikum via TV. Kjartan Salvesen vant Idol i 2004, Tommy Fredvang er bl.a. kjent fra X- Factor i 2009, Stjernekamp i 2015 og megasuksessen «Vi elsker ABBA», Glenn Lyse vant Idol i 2007 og Ole Alexander Mæland har bakgrunn som vokalist i Elle Melle og deltok i The Voice i 2012.
 
VARIGHET
ca. 1 time og 30 minutter, uten pause.
Nummererte plasser
Til denne konserten selges kun nummererte sitteplasser.


Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg i Covid-19 forskriften. Vi har innført alle nødvendige smittebegrensende tiltak og overholder avstandsreglene Covid-19 forskriften krever. Antall publikumsplasser er begrenset til 200. Vi ber alle våre gjester om å holde avstand og ellers følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
United Stage Norway

  • Last Updated: 03.02.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

to. 22. april 2021 18:00 19:30

to. 22. april 2021 21:00 22:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Stavangerkameratene
Your Recently Viewed Pages